hotel Veli mel Rab (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

anya.xy -> hotel Veli mel Rab (5.2.2012 16:16:19)

Mi se letos prvič odpravljamo na Rab in me zanima če je kdo že počitnikoval v tem hotelu? in kakšno je vaše mnenje, zanima me tudi če imajo ti hoteli vsi eno jedilnico ali ima vsak svojo?
hvala za vaše odgovore

tabi -> RE: hotel Veli mel Rab (16.2.2012 21:13:42)

hoj,
bili 2009,pa bili kar malo razočarani.se mi zdi,da so 2 ali 3 hoteli skupaj,ki imajo skupno jedilnico,hrana nekaj srednjega,najbolj me je pa motila mivka,ki sem jo prinesla tudi domov veliko(z brisačami,kopalkami,ma vsemi cunjami[sm=smiley36.gif])tudi v postelji smo jo imeli skos,sploh tamala dva(takrat 1,5 in 3,5),ki sta skos skakala.
mene osebno je motila tudi plaža,taka gužva,da sem tamala dva komaj z očmi sledila,sama mivka,ko sem šla v vodo sem rabla 300m hodit,da sem sploh lahko zaplavala,za tamala dva je bil pa luksuz[sm=smiley1.gif].
da pa ne govorim kaka gužva s trajekti(iz Lj.pa do hotela smo se vozili celih 9ur)ma ne grem več.
to so moje izkušnje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

aknela123 -> RE: hotel Veli mel Rab (16.2.2012 22:40:45)

mi smo bili, ko sta bili moji dvojčici približno toliko stari, kot bosta tvoja fanta poleti. ja, v jedilnici je res malo gužva, ker imajo hoteli skupno jedilnico.
plaža pa, kaj češ, jaz pač vedno iščem mivko in nam je bla plaža ful dobra. pesek, pesek, topla plitka voda, namakali smo se kot nosorogi v blatu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , ja, še bi šli.

aja, pa isti škržati, ki tam cele noči prepevajo...

Stran: [1]