ela008 -> RE: II pričakujemo marca 2012 (19.3.2012 19:45:02)
|
Ojla bejbe [sm=smiley1.gif] Tudi iz moje strani je bila tišina nekaj časa, toda služba me je več kot zaposlila... Po eni strani je to res dobro, da toliko ne mislim na nosečnost in to, kaj bo čez dva dni, ko upam, da M ne pride, po drugi strani me pa stres malo skrbi, da bi še tole vplivalo na to, da bi zanosila. Ampak če sem iskrena, kar se le da , poskušam se ne obremenjevati s tem tako da bomo videli, kaj bo prinesel začetek pomladi. Sa.je - iskrene sožalje ob smrti starega ata. Sama nimam več nobenega, tako da ti pošiljam objemčke. Sicer pa vedi, da bolečine in vsega tega ti ne moremo odvzeti, lahko pa mislimo nate in na tvoje domače.... Drži se, kolikor se pač lahko v tej neprijetni situaciji in vedi, da se lahko kadarkoli v mislih vrneš k njemu, saj je skoz ob tebi, v tvojem srčku [sm=smiley31.gif] Čestitke vsem novim nosečkam, sem zelo vesela za vas in vam iz srca privoščim ter želim čudovitih devet mesecev. Naj vam bo lepo in naj vaju v partnerstvu to povezuje. [sm=smiley27.gif] Multipraktik - čestitke za minuli rojstni dan in za dočakano [sm=rozacrtici.gif]. Si me pa malo prehitela, sem mislila, da bova po 21.3. skupaj lulale [sm=smiley36.gif]. Malo heca.... skratka, res sem vesela zate..,. tudi jaz bom letos 28 in upajmo, da bo preostanek marca za vse nas, ki še čakamo, kar se da pozitiven. Ostale punce, ki vas je obiskala [sm=hudicek1.gif], pa vam želim ogromno poguma in volje za naprej in vere, da vse se zgodi ob pravem času... tako da za vse nas ostaja tisti čas in verjamem, da boste vse tudi dočakale [sm=nosecka.gif]. Vera in upanje, to je tisto, kar nas še dodatno poganja naprej.... in tudi tej naši pogovori tukaj.... Hvala vam za to [sm=smiley1.gif] Bejbe, čudovit večer vam želim in naj vam bo toplo v srčku [sm=angel.gif]
|
|
|
|