novorojenček, starejši otrok v vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


hanitah -> novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 13:45:23)

Zanima me, kako ste se zorganizirale tiste, ki ste imele starejšega otroka v vrtcu, predvsem me zanima zjutraj, ko ga je bilo treba peljati v vrtec pa je dojenček še spal. Ste dojenčka samo preložile v voziček ali kako? Skrbi me, da mu ne bi na ta način porušila njegovega ritma spanja, ok, na začetku itak več ali manj spijo, kasneje pa ne več in če ga bom takole budila, mu bom ritem porušila, no saj verjetno se bo pa navadil na tak ritem. Joj, vem, kompliciram. [sm=smiley1.gif] Vsakršen nasvet, izkušnja mi bodo prišli prav. Hvala!




Star_a -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 13:56:02)

Otrok ima očeta,tako da ga je on zjutraj peljal




hanitah -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 14:00:45)

Ja, tudi moj otrok ima očeta, ne boš verjela, vendar začne v službi že ob 6h in se mi ne zdi smiselno otroka zato zbujati že ob 5.30, če ga lahko jaz peljem kasneje.




Star_a -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 14:06:22)

In zakaj si tečna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Jaz sem napisala da ima otrok očeta in ga je on peljal v vrtec. Če ti svojega nočeš zbujati ,ga pač ne rabiš. Če ti bo mlajši spal boš pa pač njega zbudila ,oblekla ,dala v voziček in šibala v vrtec




Star_a -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 14:07:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Star_a

In zakaj si tečna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Jaz sem napisala da ima otrok očeta in ga je on peljal v vrtec. Če ti svojega nočeš zbujati ,ga pač ne rabiš. Če ti bo mlajši spal boš pa pač njega zbudila ,oblekla ,dala v voziček in šibala v vrtec




hanitah -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 14:07:32)

Prav nič nisem tečna. [sm=smiley36.gif]




Zoja Lara -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 15:21:05)

Zakaj pa bi mogla mlajšega zbujat? Ko bosta oba budna se zrihtajte pa idite v vrtec, edino glede zajtrka se je treba organizirat. Razmisli o krajšem programu v vrtcu, če misliš, da starejši otrok ne bo cel dan tam.




nusi -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 17:08:13)

moj tamal je kot dojenček spal vsaj do 9 oz. 9.30, kar pomeni, da bi bila prepozna za vrtčevski zajtrk. V tvojem primeru bi jaz tamalga samo preložila v voziček in šla, samo če boš to delala sedaj pozimi je smotano, ker ga moraš ful oblačit in ga boš seveda zbudila.Lahko pa pač pojeste zajtrk doma, tamali se medtem zbudi in greste skupaj v vrtec.




Najaa -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 17:20:18)

Jaz sem tamalo sam preložila in smo šle lepo peš do vrtca. Če bi imela tak primer kot je tvoj (avtorica teme), bi jo pa mož peljal zgodaj zjutraj in bi šla malo prej po njo. Nikakor si ne bi komplicirala tega, če ni potrebno.




Lara28 -> RE: novorojenček, starejši otrok v vrtec (3.2.2012 20:35:03)

Meni ni zneslo, da bi ga zjutraj vozila jaz v vrtec. Tamala je spala vsaj do 9ih prve mesece, potem pa sva se še previli, oblekli in dojili, pa je bila ura hitro 10. Takrat bi bilo pa že malo pozno... da bi jo samo preložila v voziček ni šlo... tako da je na začetku hodil v vrec z sosedi, zdaj pa ga jaz vozilim, ker mala prej vstane. Kak dan ga pelje tudi ati, saj se on prav tako zbudi že pred pol sedmo in gre lahko z njim. Če pa spi dlje, ga peljem jaz. Ampak zdaj v tem mrazu ni fajn...sploh ker moramo it v avtom.




Stran: [1]