Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 19:17:36
|
|
|
|
petea
|
somic, ta teden je bila ta teden obravnavana na RR že vsaj 4x tvoj partner, ki ima dohodke, navede tebe in vajine otroke kot vzdrževane člane; navodila za izpolnjevanje obrazca so priložena vlogi
|
|
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 19:24:07
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea somic, ta teden je bila ta teden obravnavana na RR že vsaj 4x tvoj partner, ki ima dohodke, navede tebe in vajine otroke kot vzdrževane člane; navodila za izpolnjevanje obrazca so priložena vlogi ja žal nisem non stop prisotna tukaj in mi je ušlo, pa tudi doma nas ni bilo grem iskat kje ste obravnavale to temo
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 19:40:27
|
|
|
|
janaya
|
Sem zdaj čekirala med objavami pa ne najdem nič... Tako da se tukaj navežem z enim vprašanjem: Pri nas je situacija zelo podobna kot pri somic, le da je obrnjeno: moj partner je brezposelen od marca lani in totalno brez prihodkov od julija dalje. Zadnje denarno nadomestilo je prejel 15.7. (pravico je imel od 15.3 do 15.6, torej zadnje izplačilo 15.7.) Ali partnerja vpišem kot vzdrževanega člana od julija dalje?
|
|
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 19:42:03
|
|
|
|
janaya
|
Sem zdaj čekirala med objavami pa ne najdem nič... Tako da se tukaj navežem z enim vprašanjem: Pri nas je situacija zelo podobna kot pri somic, le da je obrnjeno: moj partner je brezposelen od marca lani in totalno brez prihodkov od julija dalje. Zadnje denarno nadomestilo je prejel 15.7. (pravico je imel od 15.3 do 15.6, torej zadnje izplačilo 15.7.) Ali partnerja vpišem kot vzdrževanega člana od julija dalje?
|
|
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 19:43:47
|
|
|
|
janaya
|
Pomotoma dvakrat objavljeno, tako da popravljam...
|
|
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 19:44:26
|
|
|
|
janaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaya Pomotoma mi je dvakrat objavilo...
|
|
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 19:49:15
|
|
|
|
petea
|
janaya, načeloma lahko uveljavljaš od julija do decembra
|
|
|
|
RE: davčna- vzdrževani družinski člani 2.2.2012 20:37:08
|
|
|
|
somic
|
hvala za vse linke kljub vsemu, pa si nisem na jasnem z naslednjim vprašanjem jaz in otrok imava stalno prebivališče enako, partner ima drugega, je pa na mojem naslovu prijavljen kot začasno prebivaliđče že 2 leti. to zadostuje za to, da tudi mene uveljavlja za vzdrževanega člana???
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?