krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Zase menim, da nekaj nizko povprečnega... Imam že čez teden običajno gnečo z ljudmi, tako da obožujem vikende z mojimi puncami in . Obiski so pri nas bolj aktualni poleti, ko smo zunaj na vrtu in kaj pečemo, drugače pa ne... Ko smo se preselili v hišo so bila ta srečanja precej pogosta, potem sem pa ugotovila, da v bistvu zame in za nas ne ostane popolnoma nič časa, tako da smo počasi začeli reducirat. Se pridružujem tvojemu mnenju.Med tednom je šola,vrtec,služba,naloge,krožki....med vikendi pa smo družina in se posvečamo drug drugemu.Rajši gremo sami na izlete,kopanje,kino,narava....in se ne rabimo nobenemu prilagajat,mož se lahko takrat posveti otrokom,ker je med tednom dolgo v službi.Tudi na morje gremo vedno sami,tudi po trikrat na leto in nikogar ne pogrešamo,to je samo naš čas.Kako nedeljo gremo k babicam na kosilo,jaz grem med tednom s kolegico na kavico ali pa popoldan kak šoping,mož pa podobno(samo brez šopinga).Poleti ko pečemo zunaj,se nam pridružijo sosedi in kakšni družinski prijatelji,ampak imam potem za kakih štirinajt dni dovolj strežbe drugim,je pa seveda lepo,če je družba,ampak ne vsak vikend.Ko bosta otroka zrastla,se bo pa moje mnenje najbrž spremenilo,ampak zaenkrat je tako in tako nam odgovarja.
|