ronja
|
jaz pa kako ga odvrnit od trde droge. Enako. Res pa je, da to v najinih krogih ni normalno in da ko sva se spoznala in do zdaj, kolikor vem, ni probal nič takega, tako da je to drugače - če si ga spoznala prej in že od nekdaj to toleriraš, potem je jasno, da ti to ni problem... Kar se mene tiče, imava sicer 3 otroke, ampak kokain ne pride v poštev, ker je to pač zame "deal breaker", kot bi rekla mateyka. Samo imamo različne tolerance za različne stvari. Saj če tako pogledaš, če ti veš, da je to občasno in mu ni nič hudega potem, mogoče res ni tako grozno, samo meni je vseeno to preveč (sem pa občutljiva na to - meni bi bilo tudi pivo vsak dan preveč ). Pojma nimam, kakšne stranske učinke ima kokain, bi me pa v tem (tvojem) primeru flek na gatah še najmanj skrbel (to me v bistvu tudi sicer ne bi)... Ta je lahko od mokrih sanj, samozadovoljevanja, bogvečesa... Na varanje res ne bi pomislila, res pa mu zaupam, tako da je spet drugače. Če bi ga kaj bolelo pa tudi upam, da bi mi povedal... Na tvojem mestu bi se čisto iskreno pogovorila z njim: da te skrbi, da naj ti iskreno pove, da veš, pri čem si: če je bolan, se mora zdravit, pa tudi ti moraš it na teste, ker lahko od njega dobiš isto reč, karkoli pač bi to lahko bilo - spb niso glih moja tema... Če pa ni bolan, pa še ni prepozno, da ti pove po pravici in ni nikomur treba potem k zdravniku;). Razlog je namreč lahko čisto banalen in se brezveze živciraš (če se zaradi kokaina ne, zakaj bi se potem zato, ker bi recimo sanjal vroče sanje;).