diana79 -> RE: Januarčki 2012 (19.3.2012 7:38:30)
|
da se malo javim!moj sonček spi od 19-6 zjutraj,brez da bi se zbudil za jest!mi kar paše tako da se lakho malo naspim!danes imamo prvo cepljenje,pa še druga runda cepiva za rotavirus!imate kake nasvete glede cepljenje?mislim na kaj moram biti pozorna??moj fantič že težek 6,500gr,vem ker imam tehtnica doma!že začel opazovati rokice,glasno smeje,pogovarja,vriska...no tudi jokat zna če kaj ni po njegovem!všeč pa mi da ni treba več nositi na rokah toliko kot prej,ker že konkretno igra!(cca1 ura v ležalniku)potem malo vzamem ven,čez čaš pa lakho spet nazaj dam! glede plenice so moje iskušnje sledeče:jaz sem dobila za darilo ogromno plenic od pampers,in logično da jih nisem kupovala!enkrat sem šla v BC nekaj kupovat in ker sem imela darilni bon sem še mogla nekaj vzet pa sem kupila 1 paket plenic od pampers slepp and play(reklama na televiziji)in sem zelo zelo zadovoljna z njim!mi že kar nekaj časa nosimo 3,in mu super prilegajo še nikoli niso premočili!poleg tega ne smrdijo ampak dišijo po kamilicah(piše da sploh ni potrebno namazat ritka,ampak jaz vsseno mažem)niso predebele,pa še cenovno je ugodno 52 plenic je 7,49 eur!glavnem pri nas je to zakon!moj sonček je izredno priden otrok,ni zahteven!mi pravijo da sploh ne vemo da ga imamo(no jaz vem da ga imam)vsak dan sprehodimo z vozičkom 4 km,kar mi zelo dobro dene!je pa res da čez dan ne spi veliko,samo v vozičku zaspi takoj,doma pa bolj kot ne večkrat po malem dremlja(po 15-30 min)ampak sploh ne sekiram,glavno je da ponoči spi!lakho zraven kuham,pospravljam on me glede smeje igra...tako da sem zelo vesela in upam da ostane tako!aja v petek je bil star toćno 3 mesece!
|
|
|
|