|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
14.2.2012 10:06:57   
ana.nunez25
ko sm ga ob 11 zvecer prestavla iz vozicka na postlo se je mal za tem podvigom zbudu, posledicno je biu ze tut lacen in se predn sm ga pristavla se je pokaku kot odraseluser posted image  seveda sm bla cist vesela, kljub temu da je bil do sredine hrbta u d...u hehehehe

sm misnla da bi sla loh mal na en expres sprehod k lepo soncek sije, pa mi pise da je -11 zuni, tko da sva se zleknla na sedezno in se crkljava. je lezu zravn mene, sam se je zaceu prtozevat, tko ga je zdj na meni, ze na pol spi, in sva oba srecna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.2.2012 10:18:59   
ronja
Aja, pa če katero zanima: brezplenično dete nama ful dobro laufa (zelo dobro gre;)!user posted image Sem prav presenečena! Si nisem predstavljala, da bo šlo s tako malim! V bistvu mi je pogrunatat, kdaj mora lulat/kakat, čisto izi, edini večji problem je anatomija - kakor se neumno sliši: sem navajena punčk, ki kot veste, mamo odprtino spodaj, fantki pa (kot tudi veste, ker mate otroke, že morate vedet;) majo pa to bolj zgoraj - in pri teh malih lulčkih potem to vse nese, dokler ne znaš, pa se bojiš prijet karkoli;)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.2.2012 10:52:07   
Kristyz
Pozdravljene!

Jaz sem danes ostala sama z našim princem. MM je šel v službo - mi je kar malo fovš k sem doma - naš prvorojenec pa je šel v vrtec. Sem že komaj čakala da imam končno malo časa zase in lahko malo preberem forum in facebook.

Naš princ je zelo priden, spi in je...sicer je malo preveč spal in ga moram sedaj zbujat na 3h, da ga podojim (teža ni šla gor). To nam je sicer malo pokvarilo nočni spanec, tako da se sedaj večkrat zbujamo tudi ponoči. Po umivanju odspi nekje 6h, potem pa se zbuja na 3h-4h. Ampak sedaj po preskoku potrebe po mleku upam da bova to uredila....
Jutri pride patronažna na prvo kopanje, potem pa upam, da bova tudi kaj počasi šla ven. Zaenkrat je patronažna rekla da ne - je premraz, ampak v četrtek bo otoplitev (morda bo že jutri dovolj toplo).....

drugače je pa super...mali je tako zelo priden, da je to res pravo presenečenje in sem presrečna.
Tudi naš ta velki je zelo lepo sprejel bratca...mu daje dudo in pomaga pri vsem kar ima veze z vodo....drugače pa se raje igra z avtočki.....
Malo ga moti kadar joka...pravi da je zelo glasen...ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 303
14.2.2012 12:06:18   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

hej
uf...preživeli user posted image ...spala je do 9.30 (dojila sem jo ob 5.30-6h)...tko da sem pojedla zajtrk predno je vstala...potem sem jo podojila...potem pa ne zaspat...za nič na svetu...ampak ob 11.15 je le omagala in spala do 12h...pa sem jo potem umila in podojila...potem pa spet ne zaspat...sem uporabila trik-FEN...dela dokler je fen prizgan...je zaspala, sem jo dala v posteljico, tok da sem pojedla kosilo...sem ugasnila fen in hip hip strašni trik izgine...je že gledala...seveda v posteljici ni zabavno...enih 15min že zdrži, ampak to je to...potem je bila pa seveda že nezavestno zaspana...ampak spat pa ne...tko da sem jo ob 15.15 priklopla ob 16h odklopla...no pa vmes 3x za 3min za kupčka...potem pa je ob 16.25 pršla moja mati, da jo je malo nosilo in je prej 10min zaspala...važno da mi je uspelo...sem se najbolj bala da mi popustijo živčki...pa mi niso...očitno bo šlo user posted image

Sicer pa bomo vrjetno res za en čas ukinili tale D3...oz na vsake toliko ji bom dala 1 kapljico...

Na UZ kolkov ste naročene? Mi imamo 27.2. v porodnišnici Lj.

Rotavirus-bomo dali cepit (oz sirup)...pri nas stane 2x 75€

lp

Mi smo mel UZ kolk že v porodnišnici, drugi dan ko se je rodila ... v pediatrični so še enkrat nardil UZ in to je to ... pomoje, da bojo še enkrat nardil v mesecu marcu ( 27.3. ) user posted image  Nardil so ji pa zato, ker je bla do 37.tedna v medenični vstavi ...

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 304
14.2.2012 12:40:07   
trnuljčica
Naši krči se očitno umirjajo. Možno sicer, da ker je skoz po rokah in je prava cartica- če vzamem Ronjino teorijo (sam sem skeptična, cartica je bila tudi prej, pa pri mami je celo noč...)
Dva dni je imela le slabe pol urce krče.Sicer res ob 1 ih ponoči. Sam so bili pa očitno močnejši in ji tudi leženje na mami in poslušanje srčka tokrat ni pomagalo (kar prej je). Da bi jo pa slekla - NI ŠANS. Vam povem, da je to najbolj zmrzljivo dete kar ste jih kdaj videli.user posted image Spodaj ima bodi, zgoraj plišaste stvari z jaknico in še stalno jo moram imeti pokrito vsaj po riti in nogah z dekico... Kot bi bili na antarktiki.user posted image Pa kot da ne kurimo... Še ko jo kopam mora biti temp 40 st, ko pade na 38 se začne dret in dregetat... In moram malo ledene vode odlituser posted image in dodati primerno toplo...Mi je kristalno jasno zakaj je ven(iz trebuha) prišla čisto violična in ob tem dregetala- ker maminih 37 je bilo ledenica... In se revica sploh ni pogrela , čeprav so jo zavili...

Sem pa dvakrat imela na sumu, da le niso krči, temveč , da hoče svojo dudo, al hrano, skratka... In mi je bilo res čudno, ker je jedla pol urce nazaj, pa v rokah, pa tak histerični jok... In sem probala in se je umirila, ni bila več potna,... Sem ji šla 2 x preventivno zmerit sladkor in je bilo ok... Sem rajši previdna glede tega, ker ima znotraj družine sladkorno tip 1.
Skratka zvečer ima očitno obdobje, ko bi bila kar skoz na dojki... Mleka imam dovoj. Sicer se ne bi vidno pridobivala na teži in rasla. Je pravi mali angelček- s podbradkom, zalogico pod dlanmi...user posted image Še p je omenila, da je res dosti pridobila...user posted image Kaj naj, če pa silovito zahteva...user posted image Verjetno si nabira zalogo, ker je takšna zmrzljivka.user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 14.2.2012 12:53:29 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 305
14.2.2012 12:57:45   
ronja
.spala je do 9.30 (dojila sem jo ob 5.30-6h)...tko da sem pojedla zajtrk predno je vstala...potem sem jo podojila...potem pa ne zaspat...za nič na svetu...ampak ob 11.15 je le omagala

čaki, pa saj je bila budna samo od 9:30 do 11:15 - to pa res ni tako dolgo. Ok, potem ni dolgo spala, ampak če je zadovoljna, kaj se sekiraš? Fen je pa "white noise", če se spomniš, sem enkrat pisala o tistih 6ih sjih, še v pričakovanju, pa so punce z otroki rekle, da itak večino stvari sam pogruntaš - kar je res, samo je pa fajn, če veš kaj že vnaprej, da ne čakaš, da se ti žarnica prižge, otrok pa tuli vmesuser posted image .

enih 15min že zdrži, ampak to je to

Miami, ti si srečka, pa sploh ne vešuser posted image . Svit se ne bo 15 min sam s sabo pogovarjaluser posted image , mami akcijaaa!!!

trnjulčica, ja, po rokah bit je ena od preventiv, maš še par drugih;). Uni sji, hehe. No, jaz to delam, ker škodit ne more in ker všeč je to vsem mojim otrokom (bit pri mami, spat pri mami, cartat se, nosit se v slingu, dojit se, pšššš umirjanje,... edino povijam jih ne, ker ni treba, ker se noben toliko ni drl - samo pri Ronji sva 2x probala - dela, samo potem sva jo rajiš kar stisnila tako, pa je tudi delalo:).
Če hoče Svit jest po pol ure, mu dam spet - to je itak zelo pogosto pri mojih otrocih, Ronja se je sploh hranila vsake pol ure, ker je mela refluks in mali želodček (še precej dolgo je morala takoj dobit za jest, tudi ko je že lepo gosto hrano jedla, sicer je bila čisto nesrečna - zdaj je pa ok, je samo izzvenelo, ko se ji je pač želodček povečal).
Res je sicer, da je včasih samo zdrman, ker ga recimo malidve lupčkata v mojih rokah, pa ne more zaspat v miru, ko bi rad, potem pa se hoče pomirit in zato cuza in se potem preveč naje in potem bruha - to se je zdaj 2x zgodilo, da je res ful veliko ven vrgel, ker je bilo res preveč... Ampak na splošno pa ni problem, tudi če se pogosto doji.
Dude jaz ne dajem, sem mu pa dala parkrat svoj mezinček, ko je hotel samo cuzat, zato da ne bi bruhal (ker iz mojih jošk teče vedno, če sesa...) - se mi zdi boljše, ker se tega težko navadi, saj ga maš s sabo in ga ne moreš samo not vturituser posted image . Je pa vse boljše kot da se na svoj prst navadi, ker tega se je pa res težko odvadit (vidla oba z lubijem pri svojih bratih).

Neposredna povezava do sporočila: 306
14.2.2012 12:59:24   
trnuljčica
Sem pozabila...
Kako se ta otrok zna zadnji teden smejat, če jo požgečkaš in ji kaj govoriš... Al pa zjutraj, ko je fajn naspana(sploh če se zbudi ob 10 ih al pa ob 12 ihuser posted image ).

Pa ne tisto refleksno(kot prej med dojenjem, v spanju), prav tebi...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.2.2012 13:00:30   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Sem pozabila...
Kako se ta otrok zna zadnji teden smejat, če jo požgečkaš in ji kaj govoriš... Al pa zjutraj, ko je fajn naspana(sploh če se zbudi ob 10 ih al pa ob 12 ihuser posted image ).

Naša niti en mesec ni stara pa se tud že tko smejka ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 308
14.2.2012 13:12:49   
trnuljčica
Ronja saj jaz ji ponudim še prevečkrat. Tudi ko se za kaj razkuri- ja ena taka hitro užaljena baba bo to... In potem nič ne pomaga kot dojka... Palček je pa vlekla že takoj ko je ven prišla. Sedaj se le še občasno spomni, če dojke ni...Se pa strinjam, da je to dvorezno- naša občasno kar polije al bruhne... Pa še refluks ima.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 309
14.2.2012 13:17:30   
ronja
udi ko se za kaj razkuri- ja ena taka hitro užaljena baba bo to... In potem nič ne pomaga kot dojka...

Hehe, sem mela dve čisto enakiuser posted image . Svit je malo bolj skuliran tip - on hoče, da zrihtaš tisto, kar ga moti, potem pa ne vleče vedno užaljenosti dokler ne bi še prsi dobil, je dostikrat čisto zadovoljen, samo da zrihtaš, kar ga moti. Malidve pa ne, sploh Ronja: karkoli je bilo narobe in kakorkoli hitro in dobro to porihtaš, se da odkupit samo z joško in ničemer drugim, pika, brez debateuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 310
14.2.2012 13:56:10   
vijolica2
Mi smo imeli spet burno nočuser posted image Mali je jedel in sem pri prvem dojenju - ob 2h zjutraj, 4x podirala kupčka, in je vsakič polivaluser posted image . In sem bila čisto žalostna ker ne vem kaj mu ne paše. Večkrat podiramo kupčka da ja nebi polival in spetuser posted image . Največ kar polije je za okoli 2 velike žlice mleka. Danes je spet pri hranjenju polival-sicer manjše količine. Prej je samo občasno kaj plunil ven, danes ponoči pa se mi je zdelo grozno. Poleg tega sva ga mogla 4x preobleči in potem še zaspati ni hoteluser posted image
Trnulčica Kako pa veš da ima tvoja rufleks? Ste imele kakšne preiskave?

Mi imamo 24. prvič pediatra, pa mu bom omenila to polivanje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 311
14.2.2012 14:44:18   
trnuljčica
Nismo imeli preiskav. Tako da je le predvidevanje... Upam, da jih tudi ne bomo rabili... Da se bo s časom ublažilo. Je pa p predlagala, da eventuelno lahko poskusimo AM za refluks, ko ne bo mogla več biti dojena.

Pri naši enostavno slišiš (ko jo imaš pri sebi),ko ji gre gor- ne mislim po hranjenju. Tudi po 2 al 3 urah. Občasno vidiš mleko v grudvicah v ustih po tem, lahko pa tudi nič. In se začne takrat jokat in postane neutolažljiva- to sedaj redkeje kot prej... Izrazito ne mara, da se jo nosi v naročju v leže položaju. Tudi če je glavica višje kot trup. Še manj da se jo tako ziba. Začne se jokat znotraj 10 sekund. Ne prenese pestunje. Vedno hoče biti pokonci... Sicer je, res da se tudi takrat še nekaj časa joka, sploh če kdo prvo proba da jo ujčka leže, pa jo potem po joku dvigne...
Poliva sedaj že manj. Bruhne v loku še občasno. Dostikrat pa kiha, da bi si sčistila nosek, zlasti pri ležanju in po njem. Je pa res da ji ni mlekec prišel ven iz noska že res dolgo.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 312
14.2.2012 14:49:22   
trnuljčica
AHA, pa velikokrat kot bi se hotela odkašljat... To še vedno. Sicer je zdrava.

Neposredna povezava do sporočila: 313
14.2.2012 15:22:05   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

p

Polivanje: Pediatru lahko omeniš, čeprav verjetno ne bo nič ukrepal, saj poliva zelo veliko dojenčkov, a refluksa ne obravnavajo kot bolezenjsko stanje, razen pri dojenčkih, ki imajo zelo hude težave in zaradi tega ne pridobivajo na teži.

Je pa res zoprno. Naša je prve dneve po prihodu iz PO vsak dan polivala in bruhala. Ko sem jo začela dojit na 5 minut, se je umirilo. In čez nekaj časa sem si, ko že 4,5 dni bruhala, sem si že mislila, da obvladam user posted image in sem dojenje podaljšala na 10 minut, se je vse porušilo in je bruhala in sva se preoblekli 5x v enem dnevu. user posted image In potem smo se vrnili na 5-minutno rutino. Okrog 3 meseca je bruhanje prenehalo, poliva še občasno.

Neposredna povezava do sporočila: 314
14.2.2012 17:22:05   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

p

Polivanje: Pediatru lahko omeniš, čeprav verjetno ne bo nič ukrepal, saj poliva zelo veliko dojenčkov, a refluksa ne obravnavajo kot bolezenjsko stanje, razen pri dojenčkih, ki imajo zelo hude težave in zaradi tega ne pridobivajo na teži.

Je pa res zoprno. Naša je prve dneve po prihodu iz PO vsak dan polivala in bruhala. Ko sem jo začela dojit na 5 minut, se je umirilo. In čez nekaj časa sem si, ko že 4,5 dni bruhala, sem si že mislila, da obvladam user posted image in sem dojenje podaljšala na 10 minut, se je vse porušilo in je bruhala in sva se preoblekli 5x v enem dnevu. user posted image In potem smo se vrnili na 5-minutno rutino. Okrog 3 meseca je bruhanje prenehalo, poliva še občasno.

V kakšnih količinah pa je bruhala? polivala? a 5 min da si jo dojila? ali kako misliš? Moj je npr. prele po meni bruhnil, a je jedel pred 2 urama.user posted image Moj pridobiva na teži. 1 kg v mesecu je dobil, kar mislim da je ok. Poje pa okoli 100ml (ga svake toliko stehtava, da vem koliko dobi na kateri dojki)
Aha, jaz sem mislila da to dajo na kakšne preiskave če polivajo. Moj prej ni, sedaj dva dni je tako in kar tečen je. Čisto nasprotje od prej. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 14.2.2012 17:23:42 >

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.2.2012 17:52:29   
kokosh
prvi pregled pri pediatru - včeraj. Dečko se je v enem mesecu poredil točno za 1kg in zrastel za 5 cm. Zgleda tak flink dojenček, s čist malo podbradka :P

spanje - ponoči zdaj že en teden vztrajamo na 22-7h in nočno dojenje ob 5h. Zdaj je zjutraj vsa družina istočasno v pogonu in je kar luštno. Podnevi pa odvisno. Če sva sama, spi 2h dopoldne in ~6h še popoldne do večera, če smo doma vsi trije, spi pol manj, če sta pa sama z MM, pa tretjino tega user posted image

dojenje - najbolj lepo sesa, če je ravno prav zaspan. Sicer pa me najbolj spravlja ob živce nategovanje, ko se dela, da je lačen, potem pa sesa max. 2 minuti, meni pa mleko teče v potokih. Običajno zaključi v slabih 10 min.

konec očetovskega dopusta - MM je v tednu po izteku OD vzel še dopust vsak drugi dan, pa sem ga bila z vračanjem moči že prav sita. Majhno stanovanje, majhen otrok, MM pa premalo zaposlen (obesil in zložil perilo, šel v trgovino, skuhal čaj, pogrel pripravljeno hrano, ostalo - visel na računalniku). Klinc, to znam tudi sama. No zdaj smo kar fajn usklajeni. Ata je potrpežljiv strokovnjak za podiranje kupčkov in tolaženje med občasnimi krči ter uspavanje, najbolj mi je pa všeč, da si lahko privošči dopust in me za nekaj ur osvobodi user posted image

kopanje - prvič bo naš fant skopan šele jutri. Ali ve vsak večer namakate svoje dojenčke? Meni se v bistvu ne da tega početi tako pogosto (še preden smo sploh začeli), kopalnica je miniaturna, v spalnico me pa nič ne vleče vlačit banjo vsak večer ...

Neposredna povezava do sporočila: 316
14.2.2012 18:16:22   
lily32
O polivanju govorimo, če pride ven malo, ko preveč poje. O bruhanju, ko bruhne v loku. Da, dojila sem jo po 5 minut, potem sva podirali kupček. Ko je bila spet lačna, pa spet ... Pa vzglavje postelje smo dvignili za 30 stopinj. 

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.2.2012 18:20:08   
vijolica2

O polivanju govorimo, če pride ven malo, ko preveč poje. O bruhanju, ko bruhne v loku. Da, dojila sem jo po 5 minut, potem sva podirali kupček. Ko je bila spet lačna, pa spet ... Pa vzglavje postelje smo dvignili za 30 stopinj. 

Po koliko časa se je to umirilo? To s kupčkom tudi jaz prakticiram in vzglavje smo mu dvignili. Ampak še vedno polije po 5 min.user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 318
14.2.2012 18:31:02   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sem pozabila...

samo to ni pravi, socialni nasmeh,ampak nasmeh kot posledica ugodja.socialni nasmeh se pojavi šele pri 6-ih tednih.sicer se naša mala tudi smeji,ko ji pač nekaj povzroča ugodje.

polivanje: imamo srečo,da tega praktično ne poznamo.tudi pri podiranju kupčka se le redko zgodi,da ji mleko ven priteče,mogoče se je do sedaj ene 4x

pediater: mi imamo prvi pregled šele pri 1,5 mesecih

UZ kolkov: imela v porodnišnici, ker sta oba kolka ok (1A), imamo kontrolni pregled pri 3 mesecih (17.4.)

< Sporočilo je popravil girly -- 14.2.2012 18:36:52 >

Kris je najin sonček :)

Neposredna povezava do sporočila: 319
14.2.2012 19:07:22   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: girly

Sem pozabila...

samo to ni pravi, socialni nasmeh,ampak nasmeh kot posledica ugodja.socialni nasmeh se pojavi šele pri 6-ih tednih.sicer se naša mala tudi smeji,ko ji pač nekaj povzroča ugodje.

polivanje: imamo srečo,da tega praktično ne poznamo.tudi pri podiranju kupčka se le redko zgodi,da ji mleko ven priteče,mogoče se je do sedaj ene 4x

pediater: mi imamo prvi pregled šele pri 1,5 mesecih

UZ kolkov: imela v porodnišnici, ker sta oba kolka ok (1A), imamo kontrolni pregled pri 3 mesecih (17.4.)

Mi smo tudi imeli v P. a je potrebno še enkrat slikati?

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 320
14.2.2012 19:19:20   
lily32
Bruhat je nehala pri slabih 3 mesecih. Poliva še vedno občasno.

Preoblačimo se ne več po 5x na dan, le pogosto še pomivamo po tleh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
14.2.2012 19:43:58   
vijolica2

Bruhat je nehala pri slabih 3 mesecih. Poliva še vedno občasno.

Preoblačimo se ne več po 5x na dan, le pogosto še pomivamo po tleh. user posted image

Aha hvala. Upam, da ni kaj narobe z mojim pikcemuser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.2.2012 22:02:51   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: girly

Sem pozabila...

Naša je 7 tednov. Je pa res sedanje občasno smejanje tebi čisto drugačno od prej...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 14.2.2012 22:03:53 >

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 323
14.2.2012 22:06:49   
trnuljčica
Violica meni se zdi že sedaj, pri 1,5 mes, bistvena razlika od začetkov. Tako da se definitivno izboljšuje. Mami je rekla, da sem jaz tudi imela in je bilo pri 4 mesecih občutno boljše.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 14.2.2012 22:07:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 324
14.2.2012 22:16:44   
trnuljčica
Violica ne vem sicer kako tvoj spi in ostalo... Naš prvi je začel po 3 tednih bistveno manj spat, nato pa nič podnevi, stalen močan jok, pokakan je bil skoz, vetrove odvajal v nenormalnih količinah, potem se je 2 mesec začelo bruhanje v loku vsak dan (prej nikoli polival...)Tako da sem v prvi uri po jedi brisala tla vsaj na nekaj mestih- luže... Res nenormalno... Pri 5 mesecih izpuščaj... Ker sem takrat morala ukinit dojenje. Rezultat alergija na mleko. Tudi sojo itd... Skratka se je bistveno poslabšalo s prehodom na AM...

Ne vem, a je to pri tvojem samo trenutno, enkratno... Če te kakšna star skrbi omeni pediatru. Če ne mine vztrajaj in išči odg...

user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 14.2.2012 22:19:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Otroci&internet
Šaki

Koliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu?

1 uro (72%)

2 uri (11%)

več kot ure (9%)

dalj časa-koliko? (8%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!