kimica86 -> RE: Januarčki 2012 (11.2.2012 22:33:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 kimica:jaz nisem rekla da niso sladke ampak da je čudnega vonja[sm=zmeden.gif]jpa še tako hitro porabi,prej kot v enem tednu stane pa cca:12-13 eur!(ne vem točno ker je MM kupoval)če te zanima sem naročila ANTIFLAT kapljice iz avstrije(sicer zaenkrat imamo mir oz.občasno poopldne ima rahle krče ampak niso tako hude kot je bilo)za rezervo za vsak slučaj!če te zanima mi javi pa ti pošjlem mojo številko pa se zmenimo![sm=smiley1.gif] Aha.. Samo 12 eur in da ne trajajo niti 1 teden se mi zdi fulll [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Naša ima krčke sicer samo zvečer- nekje med 18-20h [sm=smiley13.gif] Danes sem jo pred 18h nahranila in pred 19h jo dala v posteljico, da gre spančkat, ker mi je že spančkala v rokah in po 5min je bil vik in krik.. Sprva sem mislila, da je samo tisti "utrujeni" jok, ki traja samo 2-3min za katerega že vem, da ni jok od bolečin al lakote.. In poslušam nekaj časa in tamala doživi dobesedno histerični napad pa sem se tako ustrašila in jo primem v naročje in vidim, da je vsa mokra, solzna [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Sem od žalosti še jaz začela jokat [sm=smiley19.gif] Sem skuhala bebe čaj in ji dala malo po flaški (skoraj 10ml je spila) in potem se je v roku pol urce umirilo.. Potem je pa itak spet bila lačna in sem jo nahranila, zdaj pa od nekje 21:45 spančka.. Rožica moja, tako se mi je smilila [sm=smiley13.gif] Rada bi dobila kapljice, ki bodo vsaj 50% ublažile to njeno bolečino- vsaj malo, kajti to opazovat je res grozno.. Tamala je cela rdeča v obraz, joče nenormalno, telo je celo v krču in trpi fulll.. Pa od tega groznega joka, naenkrat kar zastane z odprtimi usti, brez zvoka, kot, da bi ji zastal dih in se fulll ustrašim, ker je imela te probleme z dihanjem ob porodu in se bojim, da se ji kaj ne zgodi [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|