butt3rfly -> RE: test za nosečnost (24.2.2012 9:40:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla Darchy82, bom res šla delat BC... a moram čakat jutranji urin al lohk že danes? A ti si že imela pol prvi pregled in je vse ok? najboljš je delati test z jutranjim urinom, ker je takrat koncentracija nos. hormona v vodi najvišja. kar pa se teh testov tiče: jst NE VERJAMEM, DA SO 99% ZANESLJIVI (al kok že piše na škatlici[sm=smiley1.gif]). moja zgodba pred dobrimi 3 meseci:đ - na dan prihoda M naredim CB test: pozitiven (črtica ni bila fejst močna, ampak lepo vidna) - 2 dni po izostanku M naredim test BC: pozitiven (enako močna črtica) - 4 dni po izostanku M isto 7. dan po izostanku zasledim rahel rjav izcedek, ki postaja vedno bolj rožnat oz. rdeč. z mojim letima v hitro v bolnico, kjer me pogledajo z UZ (videlo se ni nič kaj, samo odebeljena sluznica). nato dam še kri za test v laboratoriju in pa vodo. vpričo mene sestra naredi še 1x test, ki je na moje presenečenje NEGATIVEN. skoraj bi me kap zadela. in pravi: " ja gospa, tak kot kaže, vi sploh niste noseči in da bo tole kar lepo menstruacija. zanimivo pa je, da ste danes že drugi, kateri so testi kazali pozitivno, nato pa negativno." no, krvni test je kasneje tudi pokazal, da ni nosečnosti oz. da je šlo za laboratorijsko nosečnost. na kratko: ti testi sploh niso toliko zanesljivi, kot proizvajalci pravijo. jst jim nič kaj ne verjamem. sedaj sem v 12. tednu nosečnosti in lahk si misliš, kak dolgo sem bila skeptična glede dveh črtic. verjela sem šele, ko sem svojo malo pikico videla na UZ, kak veselo miglja[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|