BONI* -> koliko obrokov pri 8 mes.? (26.8.2005 11:04:11)
|
Povejte mi, koliko obrokov v 24h urah imajo vaši 8 mesečniki? Luka zadnje čase je pribljižno takole: ob 6h zjutraj flaša mleka, okoli 12h (šele:zmeden:- prej sploh noče ust odpret) je kakšno sadno kašico, skuto, jogurt ipd., nato okoli 17h kakšno zelenjavno kašico ali pa kaj doma skuhanega z rižem, krompirjem ali testeninami, okoli 19h mu poskušam dati še kakšno mlečmno žitno kašico (ponavadi neuspešno), potem se gre kopat, po kopanju pa spat. V sklopu uspavalnega rituala je pa obvezna flaša mleka, ki pa jo včasih spije takoj, ko ga damo v posteljico, včasih pa šele čez kakšne pol ure premetavanja po postelji. Čez noč hrane ne dobiva, spije pa cca. 2 dcl čaja ali vode. Meni se zdi, da tale razpored hranjenja ni nič kaj vredu, ampak dugače ne gre. Če Luka ni fejst lačen, ne bo odprl ust in to je včasih šele na 6 ur. Se mi zdi, da pri takem ritmu zgubi en obrok in to je večerja. Povejte mi, ali preveč in zastojn kompliciram, ali naj se pač sprijaznem z tem ritmom? Očitno njemu nič ne primankuje, ker ne zgublja na teži. Ubistvu je ˝prav lepo rejen˝ in ima že nekaj čez 9 kg (na domači tehtnici). Lp, Boni
|
|
|
|