RE: Oktobrke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Srčekgirll -> RE: Oktobrke 2012 (2.4.2012 21:31:44)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica^2

uf mi2 sva njegovi družini (mami,bratu in njegovi ženi, sestri) povedala včeraj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

v stilu prvega aprila seveda. in so nasedli. so nama čestitali, da spet pričakujeva dvojčke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Srčekgirll -> RE: Oktobrke 2012 (2.4.2012 21:35:49)

Aninchy, mamica^2 in Bloocek

Veliko sreče, zdravja, vse lepo v [sm=nosecka.gif] in zdravega[sm=duda.gif].

racka8 -> RE: Oktobrke 2012 (2.4.2012 21:46:04)

kaj pa če ne veš kdaj sem zanosila, ker je bila ovulacija konc januarja, začetek februarja. Men je za 1. in 2. po kitajskem horoskopu pokazala [sm=rozacrtici.gif] in tud mam. zdej pa če je bilo januarja je [sm=rozacrtici.gif], februarja pa [sm=modricrtici.gif]. tko, da čakam morfologijo. mislim si pa da je fant. še tašča prav, da bo verjetn fant, ker velik počivam. sm ko bi ona vedla, da sm največ počivala pr prvi nosečnosti. prišla iz službe domov, se ulegla na kavč in spala. zvečer pa prebeksala v posteljo. zdej ne morem tok počivat, kuker sem prvič, ampak izkoristim vsako šanso, da lahko spim čez dan. [sm=smiley1.gif] kar bo pa bo, samo da je zdravo.

Anonimen -> RE: Oktobrke 2012 (2.4.2012 23:12:49)

Čau, bejbe! Se me še spomnite? [sm=smiley2.gif] Skratka danes sem imela NS in je vse tako kot mora biti. Pikec je od trtice do temenca velik že 5,9cm, torej, mora biti z nogicami vred že skoraj 10cm velik [sm=smiley1.gif] Je bil pa tako nagajiv in razigran, da me je ginekologinja 2x pustila malo samo v ordinaciji, da se umirim [sm=smiley36.gif], kaj bo šele ko pride ven [sm=jezicek.gif]

Tako da sedaj moram samo še v službi povedat, pa se kar malo bojim oz. ne vem na kakšen način naj povem. Tiste, ki ste že povedale, kako ste to izvedle?

dr. Knowitall

balonchek -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 6:20:31)

No, meni po tabeli kaže [sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif], jst za razliko od vas nimam
filinga kaj bi lahk blo, si pa želim v prvo fanta, no ampak tudi punčke bova več kot vesela,
imena imava itak že zbrana za obe opciji [sm=smiley36.gif]

Srčekgirl - držim pesti da bo [sm=rozacrtici.gif], ponavadi je tako, da tiste,ki imate 'filing',
ta ne laže [sm=smiley1.gif]

dr. Knowitall - super za nuhalno, boš sedaj stopila iz anonimnosti? [sm=smiley36.gif]
Jaz še nisem povedala v službi, zaradi situacije s pogodbo, k sreč se mi nič še ne vidi, tako
da prvo čakam nuhalno, potem pa se mi tudi še nebo mudilo, nekje konec aprila verjetno.

Vse najboljše vsem slavljenkam! [sm=bravo.gif]

Zdej pa delat... se mi ne da [sm=smiley13.gif]

kokosova_palma -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 7:00:26)

Te kitajske tabele smo smešne [sm=smiley36.gif] Za mojo starost (21) imaš lahko samo januarja fantka, drugače pa celo leto punčke[sm=smiley36.gif] Kot da nam je usojeno imeti punčko. Ampak najin bo fantek[sm=modricrtici.gif]!! Kljub majhni možnosti. Pa tudi midva sva se odločila, da bo fantek, sicer bomo pa videli, kaj bo.

Kako hitro gre čas, kar prvo trimesečje bo počasi za nami! Že kar 12. teden! Jaz sploh ne dohajam, kam gredo vsi dnevi. Imam veliko dela na faksu pa mi čas mineva še enkrat hitreje.

Pa vprašala bi vas - a ve dejansko že rabite večje hlače?? Meni se še nič ne pozna. Malenkost bolj napet trebušček, ampak tako, kot če ne bi šla 5 dni na wc. Jaz ne rabim še nobenih hlač menjat...[sm=zmeden.gif] Noben še ne more nič pogruntat.

Lepo se imejte danes, uživajte, jaz pa laufam na kolokvij iz farmakologije (a veste kaaaakooooo veliiiiiiko tablet ne smemo nosečnice jemat?!?!)

Papa!

Bloocek -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 8:34:41)

Iiii hvala srčekgirl [sm=smiley27.gif].

No,jutri imam pa jaz nuhalno in ne vem če bom dočakala! [sm=smiley29.gif]
Najbrž se mi bo danes taaaaaaakooooooo vleklo,jutri imam pa tudi šele ob 16h tak da že vem da nikamor ne bo minilo. Hehehe,ah bo že.
Nič,šibam naprej evrčke služit! [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 8:37:00)

IZVIRNO SPOROČILO: balonchek
dr. Knowitall - super za nuhalno, boš sedaj stopila iz anonimnosti? [sm=smiley36.gif]
Jaz še nisem povedala v službi, zaradi situacije s pogodbo, k sreč se mi nič še ne vidi, tako
da prvo čakam nuhalno, potem pa se mi tudi še nebo mudilo, nekje konec aprila verjetno.

Bom bom, kuj ko povem v službi [sm=smiley2.gif] Sem imela pa prejle eno šanso pa me je kar stisnilo v grlu in nisem mogla izdavit [sm=zmeden.gif]

Drugače pa tudi jaz ne potrebujem še večjih hlač. pa sem že konkretno v 13. tednu. Zredila se nisem še nič, kvečjemu kakšen kg je šel dol. Edino pri enih hlačah me pas malo veže, ker si moram dajat inekcije v trebuh in mi pas ravno čez tisti del pride kamor se špikam. Tako da ta mesec si bom 100% naročila na Nextu hlače in to samo zaradi tega pošpikanega trebuha.

dr. Knowitall

GreTEJ -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 8:39:49)

IZVIRNO SPOROČILO: kokosova_palma

Pa vprašala bi vas - a ve dejansko že rabite večje hlače?? Meni se še nič ne pozna. Malenkost bolj napet trebušček, ampak tako, kot če ne bi šla 5 dni na wc. Jaz ne rabim še nobenih hlač menjat...[sm=zmeden.gif] Noben še ne more nič pogruntat.

Jaz nosim še vse stare hlače. Se mi še nič ne pozna (če bo tako kot prvič in drugič, me bodo v porodnišnici spet vprašali če sem ziher da sem že za rodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Zredila se tudi nisem še nič. Soseda me je pa pogruntala. Prijateljica pravi, da se mi mogoče pozna na obrazu. Da sem bolj polna, kot da bi bila zatečena.

Ima še katera težave z mozolji? Jaz jih nisem prej nikoli imela, zdaj sem pa čisto mozoljasta. Po hrbtu, dekolteju, rokah, obrazu.

In ko sem se ravno včeraj hvalila da mi ni slabo - evo, cel popoldan mi je bilo slabo in prej celo jutro. Sem morala tešča 100 km na drugi konec Slovenije da sem dala kri in vodo za naslednji pregled. Še sama sem se vozila. Celo pot mi je delalo slabo in komaj sem čakala da bo konec laboratorija da bom lahko nekaj dala v usta. Zdaj je bolje. Sem pa lažja za 4 evpruvete krvi.

Dr.Knowittal, čestitke za uspešen pregled. Boš zdaj bolj pogosto klepetala z nami? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V službi še nisem povedala. Tudi doma še nisem. Prvič in drugič sem povedala da bomo imeli dojenčka in je šef rekel a res, mi tudi. In res sta njegova prva dva rojena na isti mesec in leto kot moja dva. Ko je on imel tretjega, je mene vprašal če bomo slučajno spet imeli dojenčka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, zdaj pa nimam več istega šefa, pri nas sem še edina zaposlena, tako da ne vem kako bo. Ali bodo koga našli, ki me bo nadomeščal, ali pa študentje.

Kokosova_palma, jaz sem bila 21 prvič. Zanosila marca in imam punčko. Zame ta tabelca drži.

archie -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 8:41:36)

živjo Dr. K [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ja, jaz že skoraj od vsega začetka nosim hlače z elastiko, ta vikend sem pa začela prav nosečniške hlače. Saj kg nimam nič več kot prej, buši je že opazen, me pa tastare hlače fuuul tiščijo v pasu (kljub temu, da je še ogromno lufta) in to mi povzroča slabosti. Tako, da hlače na elastiko so mi trenutno bolj udobne.

biba.mala -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 9:01:48)

da se še jaz malo oglasim. Pozdravljene vse nove in čestitam vsem, ki jim je uspela nuhalna in je vse ok. Nama ni uspela in jo morama ponoviti čez en teden ker je plod še malo premali. Kaj čemo bomo videli kaj pa bojo rekli drug teden:):):)

darchy82 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 9:07:52)

Jst pa že kar nekaj časa nosim nosečniške hlače. Navadne bi mogoče še spravila nase, ampak se itak ne bi dobro počutila v njih. Pa itak me vsi že kak mesec sprašujejo, če pričakujemo novega člana. Očitno se res pozna, da je od poroda minilo komaj dobro leto. Tud na NS me je najprej vprašala, kdaj sem rodila. Sem jo kr mal začudeno pogledala [sm=smiley36.gif]. Sicer sem pa itak že vsem povedala in mi ni panike. V bistvu mi je prav všeč da lahko pokažem že trebušček.

Nezy1 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 9:23:17)

Živjo!

Jaz že vsaj mesec in pol nosim nosečniške hlače. Zredila sem se 3,5 kg. Zdaj pa upam, da se bo malo ustavilo oz. upočasnilo, ker mi ni več (toliko) slabo. In tudi zaspana nisem več in bom več na zraku.

Kaj pa nosečniška telovadba - boste kaj hodile? Za tiste iz Ljubljane, baje je kvalitetna v ZD Moste. Jaz imam jutri pregled in bom vprašala, če je ok, da hodim.

darchy82 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 10:25:49)

Nezy1 jst bom začela hodit na pilates za nosečnice (v Župančičevi jami), verjetno že ta teden. Upam da bo ok, ker še nisem bila nikoli.

Aninchy -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 10:26:55)

hej!

nosečniške hlače - sem si jih že kupila in bi jih že nosila, pa so mi čudežno ratale prevelike v pasu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sem itak vzela št. večje, ker v prejšnji nosečnosti mi zdanje 3 mesece kavbojke niso bile več prav, zdaj jih bom pa itak ravno takrat rabla, čez poletje pa ne, tak da sem vzela čink večje. Za doma imam skos trenirko, za ven pa ali legice ali pač stare kavbojke.

Danes mam malega doma, ker je ful slabo spal in sem rekla, da ga bom pustila zjutraj spat. Tak da me zdaj že naganja z računalnika...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lep dan!

princess13 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 10:43:27)

Hej hej [sm=nosecka.gif]

Najprej welcome back Dr.K [sm=bravo.gif] Sem se spomnila včeraj nate in sem upala, da se nam boš spet pridružila. Me veseli, da je bil pregled super in da je vse ok.

GreTEJ hvala za čestitke. Sem ful ful vesela, da je fax za vedno za mano [sm=smiley1.gif] Čeprav vem, da mi bo ta naziv koristil šele čez leta in leta in leta...

Da vam povem kaj sta včeraj naredila tašča in tast...Baby Center je imel še zadnji dan tisto akcijo, da za vsakih 50€ dobiš bon za 10€ in onadva sta nama šla kupit previjalno mizico [sm=smiley1.gif] Je ful lepa, ker sva jo midva tudi gledala in včeraj sem bila vesela nad lepo gesto, ampak zdaj ko je previjalna doma, sem dobila tak čuden občutek, kot da izzivam usodo. Kao da je še fuuuuul prehitro za take stvari. Sicer nisem nekaj vraževerna, ampak vseeno me je malo stisnilo. Ah bo že, samo skulirat se moram [sm=smiley1.gif]

Nosečniške hlače - jaz starih kavbojk ne morem več nosit, ker me tiščijo v pasu. Tak da nosim ene na elastiko in ene nosečniške kavbojke. Še posebej, če grem ven jest, ker mene po jedi tak napihne kot žabo [sm=jezicek.gif] Kaj se vam isto dogaja? Ker meni je to že kot čudež. Po vsaki jedi imam trebuh velik kot bi bla ene 6 mesecev noseča. Crkneš [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Si lahko mislite pupe, da počasi zaključujemo prvo tromesečje? [sm=bravo.gif] No, nekatere ste ga že, druge ga lovimo za rep [sm=smiley36.gif] Še pol leta, pa bodo naše štručke prijokale na svet [sm=bravo.gif] Malo me trga danes [sm=jezicek.gif]

cebelica81 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 14:10:51)

Živjo [sm=nosecka.gif].

Ja drugo trimesečje [sm=bravo.gif]. Meni se že pozna, tako pri slabostih kot pri utrujenosti. Tudi utrujenost počasi pojenja. Še vedno potrebujem precej več počitka kot pred nosečnostjo, vendar precej manj kot v prvem trimesečju.

Jaz že lep čas nosim nosečniške hlače. vsaj mesec in pol. Je pa res, da sem se zredila kar 3 kg, trebuh pa se mi tudi že pošteno pozna. Pridobivanje kg se je na srečo zdaj malo ustavilo. Po tistem ko mi je nehalo biti slabo, precej manj pojem in je veliko bolje.

Jaz bom zaenkrat telovadila kar doma. Tukaj na RR sem našla nekaj vaj, za katere upam da mi bodo ustrezale, pa na Orbitreku bom kolikor mi bo pasalo. Za vodeno vadbo nimam časa, ker je vedno ob nekih čudnih urah, ko moja malčica še ne spi. Glede na to, da je veliko v varstvu že zaradi službe, je ne bom prikrajševala še za čas ko bom jaz na vadbi. Bom telovadila ko bo ona spala. Danes začnem [sm=smiley36.gif]. darchy82, a to boš hodila v tanergijo? če ja, tam je super. Tudi jaz bi hodila če bi mi zneslo.

Dr. K, čestitke za NS in odlično da si se spet z nami [sm=bravo.gif].

Zdaj pa hitro še malo delat, čez dobro jutro pa domov po malčico.

Bloocek -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 14:13:04)

Princess13 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Jaz mam tudi kdaj tak dan,ko me trga...na tak fajni način! [sm=smiley36.gif]

Drugač se pa meni isto dogaja...načeloma nosim še stare hlače. Nimam še nič nosečniškega. Ampak me proti večeru in pa obvezno po vsaki jedi napihne,tak da če nisem doma v trenerki,si morem obvezno pas odpret. Razmišljam,da bi si nabavla un mali pasek al kaj je že...ko je sam tak podaljšek pri gumbu. [sm=jezicek.gif]
No,bomo videli. Uglavnem,jaz kar naprej zvem za kako novo okoli mene,da je noseča. Neverjetno,res. V moji službi nas je zdej že pet. S tem da ena ma zdej mislim da junija rok,ostale smo pa vse tam od septembra naprej. :-)

darchy82 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 14:28:11)

cebelica81, ja v Tanergijo bom hodila. Me veseli da je tam v redu. Imam hčerko tam v varstvu pri starših in mi je lokacija res super.

cebelica81 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 14:49:26)

darchy82, če boste dobili navodila z vajami (mi smo jih) se zelo priporočam za kopijo. Jaz sem jih od prve nosečnosti namreč izgubila [sm=smiley19.gif].

darchy82 -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 15:48:14)

velja, dobiš [sm=smiley2.gif]

myshm -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 15:48:57)

Uuu vadba, to bi pa tudi jaz ja, ker drugače bom čist zakrnela, že tako se mi nikamor ne da, pa bo treba.

Blagor se vam ku se vam še nič ne vidi moj sonček je danes dopolnil 10.teden in se mi že ful vidi, najbolj zoprno je ker so mi vse majice prekratke ratale čez noč, pri hčerki se mi ni tako zgodaj poznalo in na splošno sem imela majhen trebušček, kljub temu da sem se zredila čist preveč. No jaz sem tudi že v plusu, 2kg, hja meni gre samo gor pa nič več ne jem kot ponavadi, tako da hujšala ravno ne bom, sem pa zvečer razpolovila večerjo in jo jem skupaj s tamalo ravno zato da ni tako pozno in da ni tako veliko, no bodimo iskreni za večerjo jem mičkeno več kot sem.[sm=smiley1.gif]

Moje hlače še dobim gor, ampak me tiščijo ker imam same super ozke, in to pač ne pride v poštev, kot sem rekla dvoje jeans-pajkice ala kavbojke in je super nič ne tišči edino dol mi lezejo, ker sem vzela malo večje in ker imam trebušček lezejo vedno nižje [sm=smiley36.gif] tako da če vidite katero, ki lovi hlače sem to jaz [sm=jezicek.gif]. Še štirinajst dni in mam tudi jaz nuhalno jejejjjjj[sm=smiley36.gif]. Nosečniške tunike imam že pripravljene tako in oprane, samo čakamo nuhalno ko bo mim začnem, ker sedaj tunike res nekako niso moj stil in bi me ljudje dobili v eni sekundi. [sm=jezicek.gif]

Lep pozdravček punce in čim manj slabosti, božajte bušije [sm=smiley1.gif]

Srčekgirll -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 16:04:30)

IZVIRNO SPOROČILO: racka8

kaj pa če ne veš kdaj sem zanosila, ker je bila ovulacija konc januarja, začetek februarja. Men je za 1. in 2. po kitajskem horoskopu pokazala [sm=rozacrtici.gif] in tud mam. zdej pa če je bilo januarja je [sm=rozacrtici.gif], februarja pa [sm=modricrtici.gif]. tko, da čakam morfologijo. mislim si pa da je fant. še tašča prav, da bo verjetn fant, ker velik počivam. sm ko bi ona vedla, da sm največ počivala pr prvi nosečnosti. prišla iz službe domov, se ulegla na kavč in spala. zvečer pa prebeksala v posteljo. zdej ne morem tok počivat, kuker sem prvič, ampak izkoristim vsako šanso, da lahko spim čez dan. [sm=smiley1.gif] kar bo pa bo, samo da je zdravo.

kaj pa ta na RRju, http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar ?

myshm -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 16:10:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

kaj pa ta na RRju, http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar ?

Meni ta za tamalo ne kaže prou, kaže da bi mogla bit fantek, zdj mi pa tudi kaže fantka tko da hm hm, bomo le mogle počakat, sj bo kmalu morfologija, se mi zdi da ko je nuhalna mim se začne ta luštn čas ko trebušček še ne nagaja preveč in ful hitrej mine [sm=smiley36.gif]

myshm -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 16:11:59)

HAhaha se vidi da ne znam citirat oprostite mi!

Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>