myshm -> RE: Oktobrke 2012 (3.4.2012 15:48:57)
|
Uuu vadba, to bi pa tudi jaz ja, ker drugače bom čist zakrnela, že tako se mi nikamor ne da, pa bo treba. Blagor se vam ku se vam še nič ne vidi moj sonček je danes dopolnil 10.teden in se mi že ful vidi, najbolj zoprno je ker so mi vse majice prekratke ratale čez noč, pri hčerki se mi ni tako zgodaj poznalo in na splošno sem imela majhen trebušček, kljub temu da sem se zredila čist preveč. No jaz sem tudi že v plusu, 2kg, hja meni gre samo gor pa nič več ne jem kot ponavadi, tako da hujšala ravno ne bom, sem pa zvečer razpolovila večerjo in jo jem skupaj s tamalo ravno zato da ni tako pozno in da ni tako veliko, no bodimo iskreni za večerjo jem mičkeno več kot sem.[sm=smiley1.gif] Moje hlače še dobim gor, ampak me tiščijo ker imam same super ozke, in to pač ne pride v poštev, kot sem rekla dvoje jeans-pajkice ala kavbojke in je super nič ne tišči edino dol mi lezejo, ker sem vzela malo večje in ker imam trebušček lezejo vedno nižje [sm=smiley36.gif] tako da če vidite katero, ki lovi hlače sem to jaz [sm=jezicek.gif]. Še štirinajst dni in mam tudi jaz nuhalno jejejjjjj[sm=smiley36.gif]. Nosečniške tunike imam že pripravljene tako in oprane, samo čakamo nuhalno ko bo mim začnem, ker sedaj tunike res nekako niso moj stil in bi me ljudje dobili v eni sekundi. [sm=jezicek.gif] Lep pozdravček punce in čim manj slabosti, božajte bušije [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|