GregUr -> RE: Oktobrke 2012 (5.3.2012 14:51:48)
|
cebelica81 čestitam za pregled! smo približno na istem - jst sem danes noseča 8t6d, pdp pa mam okrog 9.10., pa še piko lahko primerjam - pred enim tednom je mela 1,62cm, pa je pet 6 dni že okrog, se pravi plus 1,2 približno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa smo na istem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jst mam zdej še 14 dni do naslednjega pregleda, na nuhalno pa se bom naročila najbrž v sredo, jutri ne dela, za danes pa sem tudi že prepozna... hlače čist sem bla NAVDUŠENA v h&m nad kavbojkami, merila sem eno št več kot ponavadi, in sem mela še nekaj rezerve v nogah in riti. ne veliko, ampak tko ravn prav. tisto blago pri trebuhu pa mi je bilo tut še tko kr dost ohlapno in sem rekla dragiju da bojo te hlače superca za čez kakšn mesec. (pa tut za zdej že kdaj, glede na to da me moje zdajšnje režejo v trebuh). pa pravi, okej, vzemi! jst na hitrco vzamem še eno tuniko za 8€ - tako oranžno [sm=smiley36.gif] in šibava k blagajni, moj je bil cel navdušen da sem tko hitro najdla, probala in spizdila iz trgovine, nakar mi reče prodajalka: joj se opravičujem, ali lahk najdete ktere druge? te so strgane... in mi pokaže luknjo k je prej sploh vidla nisem. OK, hvala za opozorilo, grem po druge, in NI BLO ŠTEVILKE!! druge sem še mirla in so ble čist brez vezne [sm=jezicek.gif] pač zaljubla sm se v te prve [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] no in letim še v c&a, kjer mi povejo, da oddelka za nosečnice nimajo več [sm=zmeden.gif] (Celje). ve še ktera za kakšno spletno stran kjer so ugodne zadeve, ali pa fizične trgovine, pravtako z ugodnimi cunjami? že tako nisem po naravi nek zapravljač za cote, zdaj pa res ne mislim pustiti premoženja, čeprav se že ful veselim da bom ponosno oblekla tiste hlače z robom in pomaširala po širnem svetu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pač... mela sem v mislih, da bom v miru kupla, še predno bom nuuuujno in pa krvavo rabla, ampak očitno mi ni usojeno. moj pravi, da to nekaj pomeni - da bom dobila od kolegice ki je podobne postave kot jst, pa lani je rodila oktobrčka [sm=smiley36.gif] ampak še ne ve da sem [sm=nosecka.gif] in nimam pojma, ali je stvari ponosila in zavrgla, ali si jih je sposodila... uglavnem... aja, imam pa nov sesalc [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] gretej s pikico bo pa vse uredu [sm=smiley1.gif] pomiri se, ne ji škodovat pa se sekirat [sm=smiley1.gif] ona lepo pridno raste, tko da nasmeh na usta, glavo pokonci in gremo! sreda bo kmalu tu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|