mmojka -> RE: Oktobrke 2012 (2.3.2012 9:02:22)
|
Ojla punce, toliko ste napisale, da vam kar ne sledim[sm=jezicek.gif], saj je prav! No, jaz sem spet nekaj bolana...sem že od zdravnika. Bomo videli, kaj bo rekla krvna slika, drugače pa počivat. Čestitke vsem srečnicam, ki ste že videle svoje pikice in [sm=smiley27.gif]. Fouš, fouš, fouš... Komaj čakam čez en teden, ko končno dočakam svoj 1. pregled. Kakšne dni sem čisto napsihirana, da sigurno ni vse v redu...da sigirno nimam take sreče, da bi bila druga nosečnost b.p, če pa je bila že prva[sm=zmeden.gif] Mah, saj vem...sprostit se moram. Naredit itak ne morem nič! Lelyka jaz sem delala v zdravstvu med 1.nosečnostjo. No, saj tudi zdaj...samo sem v pisarni [sm=smiley36.gif] Prej sem pa delala med bolanimi, 8h stoje, izmensko... In je tako... da ti dežurat ni treba, če nočeš (seveda moraš povedat za nosečnost), sobote pa izmensko pa moraš, če se seveda drugače ne zmeniš. Jaz sem do 20. tedna delala tudi nočne, ker sem hotela...sem se dobro počutila. No, potem sem pa rekla, da ne morem več. Več si lahko prebereš v Pravilniku o varovanju zdravja pri delu nosečih delavk, delavk, ki so pred kratkim rodile ter doječih delavk http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/pravilnik_vzd_nosecnice.pdf Če bo vse po sreči se drug teden ne javljam, ker bom na lepšem. Da ne boste vse prestrašene, kas me ušla...pridem nazaj...upam, da z dobrimi novicami[sm=smiley36.gif] lep dan, papa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|