Osebni zdravnik, ZD Šiška (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Shorty_ -> Osebni zdravnik, ZD Šiška (29.1.2012 12:55:45)

Pozdravljeni,

v ZD Šiška bi si rada izbrala osebnega zdravnika, zanima me tiste ki ste v tem ZD, katerega imate in kako ste zadovoljne?

lp Shorty

Lianna -> RE: Osebni zdravnik, ZD Šiška (29.1.2012 14:07:59)

Jaz imam dr. Majo Androjno in sem zelo zelo zadovoljna. Zdravnica je res super in dela s srcem. Skratka priporočam. Če si iz Šiške mislim, da ne bo problem, ker iz drugih delov Lj. pa vem da ne sprejema več.

Shorty_ -> RE: Osebni zdravnik, ZD Šiška (29.1.2012 14:11:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Jaz imam dr. Majo Androjno in sem zelo zelo zadovoljna. Zdravnica je res super in dela s srcem. Skratka priporočam. Če si iz Šiške mislim, da ne bo problem, ker iz drugih delov Lj. pa vem da ne sprejema več.
sem iz podutika spadam v šiško. Trenuto imam na rakovniku in mi je ful od rok.

Shorty_ -> RE: Osebni zdravnik, ZD Šiška (29.1.2012 20:57:06)

ima še katera izkušnje?

Urska09 -> RE: Osebni zdravnik, ZD Šiška (29.1.2012 23:04:49)

Jaz sem bila tudi na Rakovniku, pa mi je bilo od rok, ker spadam pod Šentvid. Zdaj sem v ZD Šiška, dr. Branka Štigl. Dosedaj bila samo enkrat pri njej in mi je čist fajn. Izbrala sem jo na priporočilo moje sestre, ki je tudi pri njej že leta. In še cela njena familija.

nejcko -> RE: Osebni zdravnik, ZD Šiška (30.1.2012 19:49:13)

Jaz imam Mojco kovač. Fajn je, sem zadovoljna z njo.

mateyka -> RE: Osebni zdravnik, ZD Šiška (30.1.2012 20:52:52)

men je ZAKON dr. Aleš Kovač in zdr. doma Šiška - svetoven model. sicer ni mel mene ampak moja starša, ampak sva se super štekala, vse se je dal zmenit, zelo ti gre na proti in zelo je razumevajoč; super v glavnem, ga lahko samo pohvalim (od vseh osebnih zdravnikov v zdr. domu šiška mi je najbolj simpatičen).

Stran: [1]