Otečena dlesen (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


takotako -> Otečena dlesen (28.1.2012 22:07:20)

Moj 5 letnik je en teden govoril da ga boli zobek-petica-katerega smo pred 1.5m zaplombirali, . K sreči smo imeli v četrtek zobarco. Tam sem povedala da ga boli, ga je pregledala in rekla da izgleda zelo lepo in da za enkrat nič ne vidi. Da pa me opozori da ima zelo nabreklo pri šestici in da bo mogoče malo vročine, pa da ga sigurno tudi od tega boli.
Dobil je plombico na zgornji petki.
V petek je bilo malo mirno, čerpav je bil tećen za znort. No danes dop.se je pa začela:zatekla mu je dlesen, jesti itak noče-oz sem mu skuhala mehko da ji ni bil cel dan brez hrane, pa da mu je slabo, pa tak brez energije je.
Gnojne bulice nima, ko sva si malo umivala zobke sem ga spraševala kaj ga boli in je rekel da ga boli dlesen, po zobu sem komot šla z krtačko. Boli ga tudi lice.

Ali je možno da je izraščanje šestice tok hudo? Jaz sicer sumim da je z petico nekaj narobe, sam je čudno zaspan. tko izčrpan je.

Seveda bova šla v ponedeljek k zobozdravniku, upam da ne bo slabše da ne bova šla k dežurnemu. Ker dvomim da bo odpru usta ker ga pravzaprav boli liček.




Ajra RR -> RE: Otečena dlesen (30.1.2012 9:50:12)

takotako, upam, da ste že rešili težavico. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.1.2012 12:48:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]