Mi imamo nekaj podobnega kot je tale, koliko je stal ne vem, ker sva ga dobila za darilo...vem le to, da je tale najin s kamnom na vrhu veliko boljši, kot tisti brez, ki smo ga nekajkrat uporabljali pri kolegih... Če se ne motim, sem pred časom v Hoferju tudi videla takšnega, ki je imel zgoraj pol ploskve kovinske pol pa kamnite...za ceno pa ne vem...
petea -> RE: raclette (28.1.2012 20:16:04)
nynna, v ponedeljek pokliči na tel. št., ki sem jo zapisala v sporočilu; ti bodo pogledali v računalnik, ali je še kje kakšen za dobit.
petea -> RE: raclette (2.2.2012 19:47:44)
nynna, v Mercator outlet (outlet tehnike) sem jih pred dnevi videla v okrogli in pravokotni obliki, oboje pod 20 €.
NEA_TEJA -> RE: raclette (2.2.2012 19:53:55)
Kje pa je ta mercator
Felicita -> RE: raclette (4.2.2012 8:56:01)
muller jih ma skoz... drugače te iz hoferja niso najboljši - imajo preveliko razdaljo med grelcem pod ploščo in 'lopatkami' za sir... tko se sir raztopi, ampak se ne zapeče lepo... p.s.: mi imamo sicer 2 doma, enega že 15 let pa nam nobeno sezono ne 'leži' [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
petea -> RE: raclette (9.2.2012 15:35:03)
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA
Kje pa je ta mercator
V Mariboru so v stavbi starega hipercentra na Tržaški poleg Mercator tehnike odprli še Mercator tehniko outlet; kje so takšne trgovine drugod po Sloveniji, pa, žal, ne najdem podatka na spletu, tudi na Mercatorjevi spletni strani ne.