Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mnenje o menjavi Modus - Megane 28.1.2012 10:39:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
Menjala bi modusa za megana. Gre za 2. avto, sej veste, en družinski, drugi pa za kratke relacije, do vlaka in sem in tja z otroci, ko smo sami doma. Modus nam je postal absolutno premajhen, pa tudi meni osebno ni všeč za vozit, čeprav ga večina ljudi ne more prehvalit. Raje vozim večje avte, počutim se bolj stabilna na cesti in predvsem bolj varna. Ker finance ne dopuščajo da bi kupila večji ali boljši avto, razmišljam, da bi enostavno samo zamenjala svojega modusa za megana. Moj modus l. 2006 je vreden ravno toliko kot megane l. 2004, približno tam-tam kar se finančno tiče. Zdaj pa mene zanima koliko je takšna menjava sploh smiselna, kaj menite? Moj me skuša prepričat, da je s finančnega vidika taka menjava nespametna, a hkrati nima nič proti z izbiro megana....Mnenja, nasveti.
|
|
RE: Mnenje o menjavi Modus - Megane 28.1.2012 19:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Če te prav razumem, boš za isti denar dobila dve leti starejši avto, višje stroške (zavarovanja, bencina in rednega vzdrževanja) in višje stroške popravil (to pač pride z leti, tudi pri avtih , ne samo pri ljudeh). In nekaj več prostora. Meni ne bi bilo vredno za take potrebe kot jih ti opisuješ.
|
|
|
|
RE: Mnenje o menjavi Modus - Megane 28.1.2012 19:13:50
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Menjala bi modusa za megana. Gre za 2. avto, sej veste, en družinski, drugi pa za kratke relacije, do vlaka in sem in tja z otroci, ko smo sami doma. Modus nam je postal absolutno premajhen, pa tudi meni osebno ni všeč za vozit, čeprav ga večina ljudi ne more prehvalit. Raje vozim večje avte, počutim se bolj stabilna na cesti in predvsem bolj varna. Ker finance ne dopuščajo da bi kupila večji ali boljši avto, razmišljam, da bi enostavno samo zamenjala svojega modusa za megana. Moj modus l. 2006 je vreden ravno toliko kot megane l. 2004, približno tam-tam kar se finančno tiče. Zdaj pa mene zanima koliko je takšna menjava sploh smiselna, kaj menite? Moj me skuša prepričat, da je s finančnega vidika taka menjava nespametna, a hkrati nima nič proti z izbiro megana....Mnenja, nasveti. jest ne bi. ampak jest ne bi nikoli menjala za starejši avto, tko da sem verjetno to samo jest...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?