se kdo spozna na PayPal? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Čebel@ -> se kdo spozna na PayPal? (28.1.2012 9:34:00)

Ker zelo veliko naročam iz tujine,plačujem preko PayPal-a.Na tem "računu" imam pa tudi dobropis.In me zanima,če kdo ve,kako ga naj unovčim?Namreč,nikoli me ne vpraša,če želim koristit,ampak avtomatsko spet trga.

pravljica -> RE: se kdo spozna na PayPal? (28.1.2012 15:17:58)

meni avtomatsko odšteje dobropis pri naslednjem nakupu v isti valuti, če ne, ga dobim nazaj na račun ob koncu obdobja (ko dobim izpisek, je na njem znesek v dobro)

Čebel@ -> RE: se kdo spozna na PayPal? (29.1.2012 13:58:27)

meni nič ne odšteje avtomatsko[sm=zmeden.gif]
kje je nazaj-na tvoji kreditni,ali na paypal-u?

pravljica -> RE: se kdo spozna na PayPal? (29.1.2012 22:04:45)

nazaj na kreditno

borovnička -> RE: se kdo spozna na PayPal? (30.1.2012 11:44:35)

No, zdej mam pa še jest eno vprašanje glede PayPal... jest sem se tud "naročila", se mi je zdela fajn stvar in kmal za tem ugotovim, da je limit 100€. Pol sem dala preko neta prošnjo za povečanje limita. Od tega je zdej juhuhu velik časa minil, pa še vedno ni ne odgovora ne nič. A bi to jest mogla it na banko urejat al kako? Se opravičujem, sam kar se teh stvari tiče sem čist laik, nimam pojma, ampak zadeva mi je pa super fajn :)

Čebel@ -> RE: se kdo spozna na PayPal? (30.1.2012 12:59:21)

IZVIRNO SPOROČILO: borovnička

No, zdej mam pa še jest eno vprašanje glede PayPal... jest sem se tud "naročila", se mi je zdela fajn stvar in kmal za tem ugotovim, da je limit 100€. Pol sem dala preko neta prošnjo za povečanje limita. Od tega je zdej juhuhu velik časa minil, pa še vedno ni ne odgovora ne nič. A bi to jest mogla it na banko urejat al kako? Se opravičujem, sam kar se teh stvari tiče sem čist laik, nimam pojma, ampak zadeva mi je pa super fajn :)

na izpisku od kreditne kartice je čisto spodaj napisana koda za PayPal,jo utipkaš v svoj račun in se ti poveča

Čebel@ -> RE: se kdo spozna na PayPal? (30.1.2012 13:00:14)

IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

nazaj na kreditno

hvala[sm=bravo.gif]bom počakala na izpisek,da vidim kakšno je stanje,ker na računu od pajpal-a je 0(kot da nimam nič bonusa)

pravljica -> RE: se kdo spozna na PayPal? (30.1.2012 18:33:23)

potem boš to videla na izpisku in ti bodo pač toliko manj trgali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]