nana 27 -> dan - oktober in ostale (26.8.2005 12:13:51)
|
Pridne ste punce...ste že toliko napisale :bravo: Drugi teden grem tudi jaz do konca uredit papirje na CSD. So mi danes v službi že potrdili papirje glede plače. Jaz sem že tako daleč v gnezdenju, da že pridno čistim. Počasi bom začela še cunjice prat. Jutri bom pa najverjetneje zavese prala...ma sem pridna, ampak obešal jih bo pa moj :love: Iz postelje grem kot en hrošček :) Ponoči vse slabše spim. Zjutraj me pa bolijo prsti na roki, kar ne morem jih normalno stisnit. Drugače sem še kar, le vreme zelo vpliva na splošno počutje, tako da sem danes vsa zmatrana, ampak ne vem od česa :zmeden2: ker poskušam veeeno veliko počivati.. Žlička, midva sva kupila Traxxa trikolesnika, ko je bil v akciji v Arielu, skupaj z zimsko vrečo. Mogoče bo kakšen voziček v akciji z mesecem septembrom. Če bi izbirala še enkrat, bi v Toys-u v Avstriji kupila kakšnega Haucka trikolesnika za 100 EUR-ov (ima pa vse možne položaje, zravnani položaj, zavoro, lahek je). Sem ga videla pri prijateljih, ki imajo dojenčka in so z njim zelo zadovoljni. Aja, bom še enkrat naredila malo reklame, če bo kakšni v pomoč (denar pač ne raste na drevesu)..trenutno imajo v MOTHERCARE trgovini v Emporiumu znižane po 3 pižamice v kompletu (material se mi zdi zelo kvaliteten), body-je in zimske kombinizončke z rokavičkami, kapuco in copatki različnih barv in velikosti, ki so iz 10 tisočakov znižane na tri.
|
|
|
|