alda -> RE: A pol je Janša zdaj? (31.1.2012 9:41:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja IZVIRNO SPOROČILO: alda Ne v cerkev ne hodim, ker mi ta inštitucija !! obrača želodec! Užalila me nisi, ker nisem njihov in ne od drugih pol. strank oz pripadnikov fan[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] Sem pa bla od znanke ,pred volitvami opozorjena, kaj se bo zgodilo z mojo bogo dušo, če ne bom glasovala za "pravo" stran!! in tudi brala sem ,da je podobno bilo tudi v nekaterih drugih Božjih hramih. Tako, da [sm=smiley11.gif] Joj, bi ti rada rekla, da si preneumna, da bi te užalila, ampak to je pa res grdo. Da pa ti verjameš sosedi, da kaj njo učijo v cerkvi, je pa spet tvoja neumnost. Če hočeš biti pametna, pojdi v cerkev in poslušaj, potem pa tu piši. Dokler pa o tem bereš in slišiš od sosede, je pa to tako, kot bi jaz matematičarka verjela svojemu sosedu strojniku, da noben strojnik v življenju ne rabi integrala. Razlika je le v tem, da če jaz njemu verjamem, bom pač živela v zmotnem prepričanju, strojniki bodo pa živeli naprej, ti pa si se na podlagi takih neumnosti odločala na volitvah. Ker po tvojem dvomom, da si se odločala s svojo pametjo. Pravljicam ne verjamem,zato se ne bojim za usodo moje duše! Kar se pa tiče moje volilne odločitve, je pa vsekakor boljša bila od te, ki je trenutno na tronu, Se bodo kmalu spet pokazali resnični obrazi novih voditeljev, ki smo jih že imeli čast spoznat ,ko so nam vladali pred leti, ker mislim da ne bo nič boljše-saj poznate: volk dlako menja-nrav nikoli!!
|
|
|
|