liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Mure edino takrat niso umetno vzdrževali, zato je šla v stečaj, mogoče bi bilo za vse delavce bolje, če bi šla pred 15 leti, bi se vsaj na novo na noge postavili kot so se morali v mojem kraju, ko je šla v stečaj polovica od dveh največjih podjetij (leta 1997), danes je na tem mestu dokaj dobro stoječa druga polovica podjetja, ki je bila tudi menedžersko prevzeta. Se strinjam v tem, da bi Muro že pred 15 leti morali poslati v stečaj, tudi Ropova vlada bi jo morala, ne pa da je tako Ropova kot Janševa vlada kupovala socialni mir v Prekmurju na ta način.....vendar je niso tudi pred 6 ali 7 leti.....g. Vizjak je nedavno tega govoril, da v njegovem mandatu Mura ni bila v težavah, ko so ga povprašali, zakaj pa on ni česa storil...... Tajkuni se zagotovo niso rodili v času janševe vlade, kdo ve, mogoče jih res ne bi odkrili, če bi še naprej vladal rop. Tajkuni se res niso rodili v času Janševe vlade......Tako Kordež, Bavčar, Šrot so se rodili tam nekje okrog leta 1950.....so pa bili izstreljeni v orbito v času Janševe vlade.....in zaradi tega bom vedno trdila, da je Janša odličen politik.....ker zna odlično manipulirati z javnostjo....najprej spremeni zakonodajo, tako da omogoči menedežerske prevzeme, čez nekaj let pa sam poimenuje te, s katerimi se je prej dogovoril, da bodo branili naciolnali interes slovenskega gospodarstva tajkune in maha z njimi pred rajo ter krivi Kučana in komuniste za vse tegobe, ki so jih tajkuni povzročili našemu gospodarstvu...... Veliko davčno reformo, ki je bila meni zelo všeč, so onemogočili levi strokovnjaki in sindikati. Meni je pa sta bila pri srcu pokojninska reform in zakon o malem delu....pa so jo onemogočili desni in upokojeni strokovnjaki ter sindikati...... Pa daj mi povej, kaj je narobej z Radiem Ognjišče? Kaj pa je narobe z Mladino, Dnevnikom, RTV Slovenija.....
|