Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:39:01
Kerensa*
Karneso, ja...
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:40:41
Raho
Kdo je pa Karneso? opet neka nova na RR?
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:45:05
Daschi
Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi.
_____________________________ Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj. (M. Wright - Edelman)
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:45:07
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Al ni Janša zdaj naš rešitelj? Je.....jaz sem že križ iznad postelje zamenjala z njegovim portretom...... začela se je nova era.....po rešiteljevih besedah še ni bilo tako težkega obdobja za Slovenijo kot je napočilo z včerajšnjim dnem, ko so njegovi koalicijski kolegi njemu rekli usodni da....najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja.....
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:48:28
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:48:40
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Al ni Janša zdaj naš rešitelj? Je.....jaz sem že križ iznad postelje zamenjala z njegovim portretom...... začela se je nova era.....po rešiteljevih besedah še ni bilo tako težkega obdobja za Slovenijo kot je napočilo z včerajšnjim dnem, ko so njegovi koalicijski kolegi njemu rekli usodni da....najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Došo mesija
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:53:56
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. greš spet v ameriko?
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:55:08
Kerensa*
Spet? Kdaj pa sem že bila?
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:55:30
StrawberrY
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. greš spet v ameriko ?
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:56:42
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju?
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:01:49
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Spet? Kdaj pa sem že bila? a nisi bila v nju jorku? se oproščam, če mam napak info.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:02:49
urška
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zdej grem ven na mraz malo. Peljem dete drsat. nadrsal bomo pa itak vsi. ni važn kdo bo big boss.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:03:13
Kerensa*
Oproščeno. Saj nisi ti kriva, da so ti dali napačne informacije.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:04:36
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oproščeno. Saj nisi ti kriva, da so ti dali napačne informacije. ja, a pa res nisi šla z gliserjem al čem čez atlantik?
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:05:40
Kerensa*
Če je "slovenski zaliv" zate Atlantik, potem sem šla, ja. In to ne samo enkrat.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:07:53
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če je "slovenski zaliv" zate Atlantik, potem sem šla, ja. In to ne samo enkrat. aja no, ok. ampak si bla v ameriki al nisi? pa to zdaj čist resno vprašam.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:14:56
Kerensa*
Saj sem ti pred nekaj minutami (in to ne prvič) napisala, da nisem bila.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:17:38
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj sem ti pred nekaj minutami (in to ne prvič) napisala, da nisem bila. aja, pol nisi. namen si pa imela, a ne? celo žvet it tja?
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:20:06
Daschi
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen.
_____________________________ Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj. (M. Wright - Edelman)
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:20:34
Kerensa*
Še vedno ga imam. Samo s to razliko, da bo vmesna postaja Kanada.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:21:27
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Še vedno ga imam. Samo s to razliko, da bo vmesna postaja Kanada. aha. ok.
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:38:21
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Karneso, ja... sorry tako je če delaš 3 stvari hkrati
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 19:16:23
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen. Gregi je bojda sedaj bil totalni hit. Sem slišala, da je bila vrsta pred trgovino
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 20:43:48
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen. Gregi je bojda sedaj bil totalni hit. Sem slišala, da je bila vrsta pred trgovino So ga na pikado zalimal?
_____________________________ Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan! (Ivan Cankar)
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 20:58:02
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. sej, glej kje sem..
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izleti V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
nana kora33 Ali vam je všeč ime Nana za deklico? da (
32% )
ne (
43% )
je čudno (
20% )
prvič slišim (
6% )
Število vseh glasov: 503 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !