Hope2 -> RE: do kdaj nočno hranjenje (24.1.2012 15:18:09)
|
Naš se je ravno pri teh mesecih sam odstavil od nočnega dojenja. Takrat sem tudi nekaj govorila z našo P, pa je rekla, da eni res več ne rabijo po 6 mesecu, nekateri pa še. Da se naj ne sekiram, ker očitno on ne rabi. Moram pa reči, da nismo spali ne v času nočnega hranjenja, niti ko več tega ni rabil. Torej neprespane noči so se nadaljevale. Sprava nismo nadomestili ne z vodo, še manj s čajem. Kasnej pa sem ugotovila, da ga z vodo najlažje nazaj uspavam in sem mu začela dajat vodo- greška, ker se je pol navadil vode in naše vstajanje oz zbujanje se je še povečalo, plenice so vedno premočile... v glavnem še za dobri 2 leti smo se s tole vodo nadrajsali. Nikoli več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Če ne rabi hrane, ne rabi ne vode, še manj čaja. Noč je za spat, to otroka čim prej navadit. Če ga navadiš na drugo stvar, računaj da bo prišel čas, ko bo treba še tisto odvajat. Zaenkrat se še ne bi sekirala na tvojem mestu in bi ji pustila še mleko- seveda odvisno koliko spite in koliko obrokov sploh ima ponoči. Pa seveda kako daleč ste z GH
|
|
|
|