tamiflu -> RE: Banke in obresti (26.1.2012 12:46:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna tamiflu, dej mal več povej? 1. Si res na hrvaškem, torej poteka denar med banko Slovenijo (članica EU) in banko na Hrvaškem (ni članica EU)? To namreč ful spremeni zadeve! Če je šef dal denar v petek ob 14. uri naprej, ga je banka obdelala šele v ponedeljek, ker - po mojih izkušnjah - imajo banke plačilni promet s tujino omejen do 13. ure. Spet odvisno na kakšen način je dano plačilo in pogojev pri poslovanju s tujino, ampak tu pride +lahko tudi do +2 dni zamika, kar pomeni sreda/četrtek nakazilo na tvoj račun. 2. Ali si že kdaj prej dobivala plačo na enak način, al se je vmes kej spremenilo? 3. Kakšen imaš datum na plačilni listi, kdaj je nakazilo na TRR oz. kakšno drugo dokazilo, da je denar res šel s šefovega računa? 4. Če veš davčno ali matično št. firme, lahko preveriš v tole aplikacijo na Ajpes-u (moraš biti pa registriran uporabnik), če ima pri TRR neporavnane obveznosti, kar pomeni da zato denar ni šel naprej (še vedno se bojim, da te šef -----------, pa upam da se motim!). 1. ne, nisem na hrvaškem. Živim v SLO in tudi delam v Slo 2. To je nova zaposlitev, smo 3 zaposleni in noben ni dobil, in to je verjetno ZAVAJANJE 3. datum je 20.1.2012 4. danes sem šla na davčno in preverila, če sem sploh prijavljena in odgovor dobim po pošti
|
|
|
|