pediatrična LJ in obiski (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ajataja -> pediatrična LJ in obiski (23.1.2012 13:35:15)

Zanima me kako je z obiski tam,jutri namreč peljem tja mojo 12-letnico in bo mogla ostat tam kak dan pa še nikoli nismo bili tam tako da sploh ne vem kako potekajo obiski.Smo kar precej oddaljeni od LJ -dobro uro vožnje-in me skrbi da popoldan po službi ne bi mogla več k njej na obisk,ker pač nimam možnosti prit pred 17 uro v LJ.Pa telefone najbrž lahko imajo pri sebi?

Ribica ** -> RE: pediatrična LJ in obiski (23.1.2012 15:11:46)

Ce se prav spomnim, so bili obiski do 19h, so pa precej prilagodljivi - no, odvisno od oddelka. Gsm sem pa lahko imela pri sebi ze 10 let nazaj.

Hope2 -> RE: pediatrična LJ in obiski (23.1.2012 15:16:21)

Se da vse zmenit, četudi zamudite obiske. Samo lepo prosi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

olimia -> RE: pediatrična LJ in obiski (25.1.2012 9:30:04)

mi smo bili jeseni na otroški kirurgiji in so obiski do 19 ure, pa tam nekje od 10. to je uradno. pri nas je bil oči ves čas z njo,
ker je še majhna, jaz pa sem hodila vsak drug dan.
smo pa imeli v sobici punčko staro 8 let, pa je bila mamica z njo po službi, pa tam do 20. oz. 20.30, ko je ta mala zaspala,
potem je šla pa domov.
Vse se lahko dogovori, načeloma so zelo razumevajoči in prijazni na vseh oddelkih.
Mobitel pa tudi ni problem, samo ko je vizita ali kakšen poseg, jemanje krvi ipd.; takrat ga ne smeš imet ob sebi, sicer pa lahko

Stran: [1]