cene ogrevanja v mariboru (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

maja89 -> cene ogrevanja v mariboru (23.1.2012 12:57:35)

Lep pozdrav

Mene zanima koliko plačujete ogrevanje in kdo skrbi za vaše ogrevanje?

Saj  sami smo dobili že 2 mesec gromozanski račun za ogrevanje sicer za 2 sobno stanovanje v 64 m2  6 radjatorjev  prvi mesec bili res vsi odprti in bla cena 197€ drugi mesec so bili trije odprti samo na polovico 3 pa zaprti in je račun većji 200.15€ ni mi jasno kako ogrevanje pa nam očitava merilna tehnika

Tejči -> RE: cene ogrevanja v mariboru (23.1.2012 14:14:34)

Predprejšnji mesec smo porabili 30 €, prejšnji mesec pa 50 €. Imamo 90 kvadratov, a ko ni fejst mrzlo, kurimo klimo, drugače pa šparamo kolikor se da-to pomeni, da ponoči so vsi radiatorji (razen v otroški sobi) zaprti, ko nas ni doma tudi, ko pa smo, pa normalno kurimo (to je dnevno cca 3 ure). Je pa res, da imamo svojo kurilnico in vsako stanovanje svoj števec.

arabela* -> RE: cene ogrevanja v mariboru (23.1.2012 14:19:13)

U fajn tema[sm=smiley36.gif]
Običajno smo plačevli največ 90€, pa os bili radiatorji nonstop odprti na full[sm=smiley1.gif]

letos imamo števce in prvi mesec skoraj nič niso bili odprti in smo plačali skoraj 50 e...od kod mi ni jasno. Zdaj drug mesec pa tud večina zaprti, ker imamo že v osnovi toplo stanovanje in spet tak katastrofalen račzn in sicer 84e..Spet nič jasno. [sm=zmeden.gif]

imamo pa plinarno Maribor[sm=smiley1.gif]

tosja -> RE: cene ogrevanja v mariboru (24.1.2012 13:49:14)

IZVIRNO SPOROČILO: maja89

Mene zanima koliko plačujete ogrevanje in kdo skrbi za vaše ogrevanje?

To je čist odvisno kako se ogreva-ziher je najboljša varianta lastna plinska peč [sm=bravo.gif] v kombinaciji s klimo[sm=smiley1.gif]

Eni bloki imajo svoje kurilnice-Pobrežje, mislim da tud Tezno-del, Studenci-del
Ali pa TOM, ki je daleč najslabša varianta. Kurijo samo od do...pri temperaturi pod... isto kot te kurilnice.
Plačaš največ.

Kliki -> RE: cene ogrevanja v mariboru (24.1.2012 14:51:56)

jest nisem iz Mb imam pa lastno stanovanje(35m2) in se ogrevam na plinsko pečpa še vsa topla voda je šteta zraven pa dam tam okoli 90€ pozimi. Mal pa takrat ko je poceni elektrika kombinirava še s radiaotjrm na štrom.
Ni pa skoraj nič izolacije.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]