Antonina -> RE: cmerava 3-letnica - spet ena od faz? (6.2.2012 10:39:46)
|
ooo prav tolaži me ko berem, da nisem edina, ki včasih ne ve kaj naj... mene zna naš drugi 3 letnik popolnom znervirat, ob živce spravit, da grem v kopalnico in štejem do 500...[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Včasih nisem vedela kaj naj, dere se, govori naglas in sploh on je šef v vseh pogledih...jaaaooo, ko mi kr dvigne pokrov, ko me šeta zjutraj predno gremo v službo, obut, zavit v bundi, z vso opremo... "mami, pil bi"... ne, rečem, ne moreš...ker gremo, ker se nam mudi, počepnem k njemu, mu potiho razložim, da res moramo it, aaampak ne... on začne upit, na vse zgodaj zjutraj, v hodniku v bloku, in kaj naredim... za ljubi mir, in tisoč takih primerov... pa sem bila pametna, da jaz pa to že ne bom, ker mi pri prvi hčerkici niti približno ni bilo potrebno vlagati toliko truda, za cilj. Vse sva se res lepo dogovorile, še danes....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... no ampak, potem ko se stisneta zvečer k meni in mi reče... "mami, mam lat tebe"... je vse jasno. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|