pelin -> RE: moja starša (23.1.2012 21:52:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Z rasističnimi pogledi si bila seznanjena že prej. Ravno zato si tudi izbrala takšnega partnerja. Iz "kontre" očetu. Tole se mi sicer zdi kar nekaj, ker si vsaj dekleta , ki jih jaz poznam ne zbiraj(m)o fante iz "kontre" očetu....V bistvu imajo ponavadi očetje bolj malo zraven.. Je pa res, da mogoče nista nič hudega mislila, temveč sta ti na nekako bedast neroden način hotela pokazati, da se bojita, da bi imela ti zaradi tega novega priimka več škode kot koristi...Žal je na velikih koncih pri nas res še vedno tako...Če bi imela osebno do tvojega partnerja kakšne posebne zadržke, bi ti spuščala klanfe in negativne pripombe že prej...Kot sem že rekla, te najverjetneje hočeta na svoj način zaščititi, te opozoriti...oz. preprečiti, da bi bila zaradi tega nesrečna...Neroden način, vendar po moje v sebi skriva dobre namene...ugibam...Mislim pa, da če boš ti pokazala trdnost, prepričanje in ponos, s katerim boš možev priimek nosila, ne bosta več tako trmoglavila...
|
|
|
|