alda -> RE: Ne morem verjet! (23.1.2012 9:34:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: alda Marička a veš da nisem lih seznanjena s temi velikimi ljubeznimi, ampak to mi pa gre pri vseh in še posebej pri teh VIP personah najbolj na jetra: On /ona je nekaj najboljšga kaj se mi je zgodilo, velika blaa,blaa, brez nje/njega,bi bla to n uno, res sam blaa, blaa,... potem ko pa gredo narazen pa: že od začetka me je maltretiral-a, varal, z mano je samo zaradi denarja,... bljak,... sicer pa...sploh ne vem kako sta se našla..tip mi je totalno [sm=zmeden.gif] tako kot "pevec" kot moški!! Bolj sem npr.bila presenečena nad razhodom J.Deepa in Vanesse, al pa Will Smitta in njegove Jade. Ja, to, to. Bila sta popoln par, potem pa kar naenkrat pride na dan vse živo. Ja, za Deepa sem bla tudi šokirana, evo. On pa ni hotel zakona izpostavljati medijem, vse je blo okej. Zdaj naj pa se ločita še Michael Douglas in Zeta-Jones, pa bo. Al sta se mogoče že? ne..sem zadnjič v čakalnici prebrala v eni reviji/?/, da naj bi bila ona noseča..al sem spet kaj zmešala [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|