|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M mi zamuja, jaz pa sem bila na RTG zoba
21.1.2012 19:27:14   
Anonimen
Naj povem na kratko. Imam dva otroka. Pri ginekologu sem bila 13.12, kjer mi je naredila celoten pregled in vaginalni uz. Rekla je da je vse bp. Takrat sem biladober teden pred pričakovano menstruacijo. Nisem bila noseča.  27.12 sem bila na rtg zoba, to je bil prvi dan po končani M. Ciklus imam na 21-23 dni. To pomeni 18.1 bi morala dobiti menstruacijo, ki je pa še danes ni. Zamuja že tretji dan. Mal me skrbi, da sem bila na rtg zoba in da sem noseča:))))
V primeru da sem slučajno res noseča, mislite da sem plodu zelo škodila z enkratnim sevanjem, par sekund???

lp pa hvala za odgovore že vnaprej 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M mi zamuja, jaz pa sem bila na RTG zoba
21.1.2012 19:29:36   
Anonimen
če poguglaš dobiš odg.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,933923

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2012 20:11:39   
Anonimen
Hvala za odgovor:)))))
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2012 22:59:03   
Anonimen
podobno je pri meni

zadnja M 23.12, ciklus ponavadi traja 24-26 dni. Nikoli mi še ni zamujala.
5.1. sem imela RTG ampak bolj podrobno slikanje, CT s kontrastom, vse skupaj je trajalo cca 30 minut
do danes M še ni, pa je to že 30 dan ciklusa.
spolni odnos sem imela 7.,8.1. najverjetneje je bila takrat tudi ovulacija.
Verjetno sem noseča, in upam da sevanje ni škodilo plodu, glede na to da sem zanosila po RTG

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2012 7:54:05   
butt3rfly
a da bi naredile test in preverile, se pa nobena ne spomni?:)

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2012 9:40:26   
Ajra RR
Zakaj linkate na med. over. net, če imate pa tukaj odgovore? user posted image

Evo odgovor: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=358

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2012 22:06:20   
MioBambino
Moja izkušnja- imela 2x RTG zapestja/pete v nosečnosti(nisem vedela, da sem noseča)- nato sem imela SS v 7 tednu(vzrok ni poznan). So mi pa zdravniki razlagali, da če je prevelika doza sevanja do 4. ali 5. tedna nosečnosti, da se plod ne obrži, če se obrži, pa je načeloma vredu/zdrav(kasnejši RTG lahko povzroči več napak). RTG ima majhno dozo sevanja, CT pa večjo(pribl. dovoljenih 15000 enot sevanja, da je vse vredu- RTG ima pribl. 50 enot, CT pa 150(govorim po spominu, ker so se takrat zelo poglobili- številke so le približne). Mene nosečo blizu CT niso pustili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2012 8:55:48   
Paštetka
podobno kot pri tebi, s tem, da sem dobila še anestezijo, ker sem imala OP zoba.

Rodil se je krepak, zdrav fant user posted image

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?