Anonimen -> RE: kako vzgajati če imata partnerja različne poglede na vzgojo? (1.2.2012 20:11:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pri nas je podobno, pa ne zdaj, da lahko mamici sračkajo po glavi, pa da sem jest en mačo moški, ki se praska po jajcih na fotelju, samo moja beseda je prej ubogana kot njena oziroma je pri meni včasih dovolj le pogled, pa vzgajava podobno in pri obeh veljajo enaka pravila. Povsod so pa težave in mi nismo izjema. To je meni normalno (lahko drugim ni), ker moški je lahko avtoriteta, ženske smo pač mame in težko združujemo obe vlogi. Zanimiva se mi zdi še drugi del, da sicer vzgajata podobno (in ne enako), a da pri tem spoštujeta enaka (in ne podobna) pravila. Verjetno nisi opazil razlike, ko si to pisla, se mi pa zdi pomembno in je odgovor na zastavljeno vprašanje. Torej, ko se okrog vzgoje ne zedinimo, se lahko zedinimo okrog enotnih pravil, ki jih vsak upošteva na svoj drugačen način. In zediniti se moramo okrog tega, kdo je tisti, ki odloča v pat pozicijah. Po moje je najboljše, da je to eden. Če ne pridemo do te točke, smo izbrali napačnega partnerja.
|
|
|
|