Bakfark -> RE: Kar šel je... (22.1.2012 15:02:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: osamljena Sploh ne dojamem... kar odšel je. Je rekel, da me ljubi ampak da sebe ljubi še bolj... Težko verjeti, da se človek, ki se domnevnega ženskega upora oz. torture zoper moško dominacijo "osvobodi" na ta način, da se VRNE k MATERI (!!! - korak napred, dva nazad) in nato svojo odločnost podkrepi s samodiskreditacijo (beri "zaviha rep med noge in se vrne kot ponižno ščene"), resnično ljubi. In dobro si predvidevala, saj je popolnoma jasno, da če zanj ne obstaja druga rešitev kot je "mati", potem je jasno, da sam tako ali tako ni zmožen živeti in da, v kolikor se je enkrat od matere že izgnezdil, prihodnost z njo itak ne more biti dolgega veka. Če je tako kot praviš (vplivanje na tvojo službo, družbo, t.j. način življenja, tako poslovnega kot privatnega) se mi močno dozdeva, da si dečko močno prizadeva onesposobiti te do te mere, da si si zagotovi tvojo odvisnost od njega. Kar pomeni dokaj dober garant ne samo za tvojo podrejenost, temveč tudi njegovo dominanten položaj. Pomenljiv je način vzdrževanja te njegove kvazi moškosti. To ti je ono "jaz se zavedam, da nisem dovolj ded, da bi mi svoje spoštovanje izkazala samoumevno, zato te moram dodatno ponižati, da bi mi ga iz tebe uspelo izsiliti". Iz tega kar sem zgoraj prebral se mi ne zdiš tumasta, zakaj bi bilo vredno popolnoma zavreči svoje socialno življenje??? Da ni ta izguba nemara mnogo manjša kot pridobitev v smislu občutka, da imaš doma pravega de`ca... ki bo nemara poskrbel zate, ti ponudil dovolj udobja, da se boš lahko posvetila stvarem, ki resnično kaj pomenijo??? Predvidevam vama dolgo prihodnost, samo utrditi se še morata, v svojih temeljih.
|
|
|
|