Pomoč oboleli za rakom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Pomoč oboleli za rakom (20.1.2012 19:01:40)

Pogosto znamo nergati, kako imamo veliko čišenja, pa likanja pa nagajive otroke,....

A, ko se soočimo z boleznijo na vse pozabimo.

Me je stisnilo ,ko me je znanka obvestila, da so ji zdravniki našli  tisto besedo na R.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] 

Potrebuje pogovor, družbo.... jutri se dobiva, preprosto na kavi. S čim ji lahko olajšam težke trenutke, kako ji lahko pomagam, kaj ji lahko podarim. TIsto kar ona rabi-- ji žal ne morem.

Hvala za namige in veselite se vsakega dne!

LuLu -> RE: Pomoč oboleli za rakom (20.1.2012 20:53:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Potrebuje pogovor, družbo....

To potrebuje. Saj sigurno ne pričakuje čudežnega zdravila od tebe, ampak to kar si napisala...

Katrin -> RE: Pomoč oboleli za rakom (20.1.2012 21:11:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

TIsto kar ona rabi-- ji žal ne morem.

Seveda lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Čeprav se sliši čudno, a vaša prijateljica potrebuje sedaj pozitivne ljudi okoli sebe, pozitivne misli, ...

Nikakor se ne pogovarjajta o njeni bolezni...

lp, k

diana 28 -> RE: Pomoč oboleli za rakom (21.1.2012 13:01:22)

Nikakor se ne pogovarjajta o njeni bolezni...

S tem se nebi prav strinjala saj poznam veliko obolelih, ki so imeli potrebo prav po tem, da so izrazili svoj strah in govorili o bolezni. Saj smo si različni vendar večinoma se mi zdi, da moramo govoriti in tako si malo ''olajšamo'' bolečino. V takšnih  trenutkih ne moremo govoriti samo o drugih stvareh, ker je vedno prisotna misel o bolezni in se težko izognemo temu. Seveda pa moraš prepustiti njej ali bi o tem govorila ali ne.

Vsekakor pa ji bo pomenilo veliko, da ji stojiš ob strani in jo kolikor pač zmoreš bodriš. Drugače ji ne moreš pomagati, ker v taki situaciji ti materialne dobrine ne pomenijo čisto nič več.

Stran: [1]