Caarmen -> RE: alergija - prezgodnja puberteta (25.1.2012 10:45:33)
|
V ponedeljek sem hčerko zopet peljala k osebni zdravnici, ker se je čez vikend praskala. Dobili sva napotnico za dermatologa, ki sva ga včeraj tudi obiskali. Pravi, da so pikice lahko zaradi prehlada ( imeli smo ga pred božičem, vendar vročina ni bila visoka, malo čez 37). Je pa tudi omenila, da na otrocih to še ni vidla, pri odraslih pa večkrat. Pikice naj bi nastale če oblečemo kakšno obleko, ki jo že dolgo nismo oprali. Za novo leto pa je resnično dobila nekaj oblek, ki jih je probala preden smo jih oprali. Dermatologinja pa mi ni znala razložit, zakaj ima flek na hrbtu... Dobili sva cinkovo olje in sirup proti srbenju, ter čez 3 tedne kontrola. Sama sem se že nekako potolažila, da je pa mogoče res vse skupaj le nesrečni splet okoliščin... Nakar popoldan in zvečer z možem opaziva na hčeri, da ima obe lici zabuhli in rdeči. Mislila sva, da je mogoče imela obraz naslonjen na roki saj je gledala risanke in zraven risala.... a zjutraj je bilo isto..... Povejte mi še kako naj jo pripravim, da ji bodo vzeli kri iz žile, saj se DERE že ko ji jo vzamejo iz prsta. Vse skupaj mi čisto nič ne paše... Skrbi me pa še toliko bolj, saj sem sama noseča 15 tednov...
|
|
|
|