|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol
19.1.2012 21:15:41   
alesaa
Ojla! Noseča sem 30 tednov in so mi na nuhalni napovedali punčko. Ker imamo doma že enega fantka , sem bila  seveda zelo vesela. Ker je bil spol že pri prvemu pravilno napovedan na nuhalni seveda nisem niti pomislila, da se lahko tudi ni pravilno. In ravno to se je zgodilo, na morfologiji je tej punčki zrastel lulček. Po pravici povedano sem bila šokirana. Še sedaj po več kot mesecu dni, mi kar ne gre iz glave. Se mi zdi da se kr ne veselim več toliko, čeprav vem da ko ga bom dobila, ga bom prav tako vesela kot bi bila punčke. Imam kar malo slabo vest zaradi tega. Ima katera podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol
19.1.2012 21:32:15   
anckabancka
Ja. Imeli smo že 3 fantke in mi je G tudi napovedal punčko. Ko pa sem rodila so mi na trebuh dali še enega fantka. Na začetku sem to kar nekako sprejela, kak teden po porodu in potem še par tednov pa sem imela kar krizo. Še posebej, ko so kolegice okoli mene rojevale punčke, mi ni bilo vseeno.

Pač sem rabila nekaj časa, da sem čisto sprejela. Kar se mi zdi razumljivo, ker sem se pol leta pripravljala na punčko, potem pa šok. Sicer ob dojenčku nisem imela slabe vesti, ker sem ga od prvega trenutka imela neskončno rada, ne gleda na spol.

Danes si ne predstavljam, da bi bilo drugače. Malček je star 18 mesecev in so prav simpatični vsi moji štirje fantje. Nanje sem neskončno ponosna.

Mislim, da tudi ti potrebuješ malo časa, da sprejmeš to novico in se iskreno začneš veseliti še enega fantička. Bratec ga bo zagotovo vesel user posted image Pa srečno...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu alesaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2012 21:36:22   
Anonimen
to kar ti rečejo na nuhalni morš vzet bolj za rezervo. ker takrat še ni glih vse tk razvito, da bi se lhk z zagotovostjo reklo. zato jaz nism spraševala še takrat, jih veliko poznam, ko so se jim zmotili...
eni kolegici so celo nosečnost govorili, da bo mela punčko, par tednov pred porodom pa naj bi kr naenkrat fantka mela... sej ne rečem, da ne na nuhalni zmotijo, sm morfologija se mi pa že vidi, da bi se morlo bolj razločno videt, pa zgleda da se tudi takrat lahk kaj zalomi v napovedovanju...

(odgovor članu alesaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2012 8:47:55   
janapan
samo da je zdrav...ampak res 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2012 9:22:19   
Anonimen
V bistvu moraš samo dati skoz to novico, jo sprejeti. Če bi ti takoj povedali, da je fantek, verjetno ne bi bilo krize. Js bom dobila tudi drugega fantka, pa sem ugotovila, da je tako boljše za otroka, ker se bosta skupaj igrala, imela enake interese pa še novih igrač in cunj ne bo treba user posted image user posted image user posted image  In glede na to, da je moj prvi user posted image tako največje srčece in najlepši otroček, dvomim, da bi ga lahko kakšna punčka prekosila user posted image user posted image user posted image user posted image (ajde, sprejmem, da ostale enako mislite za svoje user posted image ). In če bi mi zdaj (27teden) rekli, da imam punčko, bi tudi potrebovala čas, ker zdaj hočem tega fantka in ne punčke.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2012 19:19:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Ja. Imeli smo že 3 fantke in mi je G tudi napovedal punčko. Ko pa sem rodila so mi na trebuh dali še enega fantka.

ojojuser posted image

drugače pa - ne vem kak pričakujete, da bo spol, napovedan na NS, ziher...še na morfologiji niso sigurni. Moj G mi nikdar ni hotel niti namigniti spola do morfologije, pa še takrat z veliko rezervo.
Ne vem kak vas niso opozorili na to, da je napovedovanje spola tako zgodaj zelo vprašljivo.

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2012 20:35:05   
diana 28
samo da je zdrav...ampak res

user posted image se popolnoma strinjam...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2012 8:23:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

drugače pa - ne vem kak pričakujete, da bo spol, napovedan na NS, ziher...še na morfologiji niso sigurni. Moj G mi nikdar ni hotel niti namigniti spola do morfologije, pa še takrat z veliko rezervo.
Ne vem kak vas niso opozorili na to, da je napovedovanje spola tako zgodaj zelo vprašljivo.

Meni je g pri 10t in 6d rekel: tole je sigurno fantek in je user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sem vzela z rezervo, ravno zato, ker povsod piše, da ni sigurno. Se je pa na uz pri 16 t že videl lulči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2012 20:14:52   
Smotkyca
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

to kar ti rečejo na nuhalni morš vzet bolj za rezervo. ker takrat še ni glih vse tk razvito, da bi se lhk z zagotovostjo reklo. zato jaz nism spraševala še takrat, jih veliko poznam, ko so se jim zmotili...
eni kolegici so celo nosečnost govorili, da bo mela punčko, par tednov pred porodom pa naj bi kr naenkrat fantka mela... sej ne rečem, da ne na nuhalni zmotijo, sm morfologija se mi pa že vidi, da bi se morlo bolj razločno videt, pa zgleda da se tudi takrat lahk kaj zalomi v napovedovanju...

Pri nas je bil najprej fant...pri 30t pa se je pojavila punčka user posted image tako, da je res da moraš vzet z malo rezerve...imamo še 3 tedne do konca in sem še v dvomih kaj bo oz kaj je...edino kar je pomembno je to, da je zdravo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2012 21:23:50   
josephine27
Jaz tem UZ ne verjamem več. Spol so mi sicer prav napovedali ampak pri teži so pa totalno mimo udarliuser posted image . Dva dni pred porodom so rekli da ima 3900 potem se je rodil pa težek 4750. še zdaj ne vem ali je bilo kaj narobe z mašino al z ginekologomuser posted image

(odgovor članu Smotkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2012 14:25:07   
dreamhorse
Meni so na morfoligiji, sicer v 25 tednu napovedali punčko, in smo jo tudi dobili... in pred porodom so mi povedali, da ima 4 kg in je imela nekaj gramov manj.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2012 12:35:07   
bUbAmAmA
Meni je G pri 18t povedala, da imamo fantička, na morfologiji 21t pa mi je to še enkrat potrdila....No, upam da se ni zmotila, sicer nama je vseeno kaj bova dobila, samo da bo zdravoooo, če pa že vemo da bo fantiček pa OK... <3! Poznam pa primer, ko so ženski cel cajt napovedovali fantička, on pa, ker sta že imela enega otročka in ko bi se rodil ta fantič, sta bila ziher da nebosta imela več otročkov, kupovala vse v modrem, če ti vsakič rečejo na UZ da je fantič pa že neki je na tem, hmmm, ko je rodila so ji na prsa dali punčko user posted image , ona pravi če jo nebi dali takoj njej in bi ji otroka prinesli kasneje bi bila ziher da so zamenjali.... no, pol se je pa punči vozila v modrem vozičku in včasih v kakšnem modrem bodyju user posted image .....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2012 13:25:01   
Smotkyca
IZVIRNO SPOROČILO: bUbAmAmA

Meni je G pri 18t povedala, da imamo fantička, na morfologiji 21t pa mi je to še enkrat potrdila....No, upam da se ni zmotila, sicer nama je vseeno kaj bova dobila, samo da bo zdravoooo, če pa že vemo da bo fantiček pa OK... <3! Poznam pa primer, ko so ženski cel cajt napovedovali fantička, on pa, ker sta že imela enega otročka in ko bi se rodil ta fantič, sta bila ziher da nebosta imela več otročkov, kupovala vse v modrem, če ti vsakič rečejo na UZ da je fantič pa že neki je na tem, hmmm, ko je rodila so ji na prsa dali punčko user posted image , ona pravi če jo nebi dali takoj njej in bi ji otroka prinesli kasneje bi bila ziher da so zamenjali.... no, pol se je pa punči vozila v modrem vozičku in včasih v kakšnem modrem bodyju user posted image .....

Zato je pa najslabše ko mamice tako nepričakovano vse prej kupujejo :) sploh pa ko zvejo za spol kupujejo ali samo vse v pinki barvi ali pa modri :) najboljš je počakat, ker na koncu lahko itak večina stvari dobiš, ker kupovanje se res ne splača. Do takrat za prvo silo pa imaš oblačila bolj kot ne v nevtralni barvi :) Sicer pa modra barva tut paše punčkam, tako da to ni nič slabega. Važno da ima otrok kaj obleči :) hehe

(odgovor članu bUbAmAmA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2012 13:43:18   
cmokica*
meni pa so  na morfologiji takoj rekli da imamo fantka..user posted image pa sem še rekla G če je 100% res ..pa je reko da ja.. da je prepričan user posted image sicer pa se mi že po trebuhu vidi da je bolj spodaj in da ni tak okrogel ko je pri punčkah :D tak da ostali ko nena vejo spola vsaki reče da bo ziher fantek user posted image

(odgovor članu Smotkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2012 14:48:00   
petea
verjetno je malo odvisno od lege otroka med pregledom

nam so vedno na vseh UZ pravilno povedali, kaj pričakujemo; v prvih tednih z dodatkom 'najverjetneje', kasneje pa 'zagotovo'

in slike UZ so vedno podkrepile besede zdravnikov

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2012 15:09:11   
čiba
Pri meni so se na nuhalni zmotili, potem pa so mi na vseh naslednjih UZ-jih pravilno napovedali spol. Meni nuhalna sploh ni zanesljiva (glede določanja spola).

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2012 17:35:35   
cmokica*
jaz na nuhalno niti šla nisem..in tudi drugič če bom že šla nebom vprašala za spol..ker niti najmajn nena verjamem da se že lahko vredu vidi pri takem malem plodu..te včasih kateri g še na morfologiji nena morejo točno povedat user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2012 18:08:56   
nimanorwen
ja, z napovedmi spola je res najbolš počakat do morfologije. v prvi user posted image  na ns sploh nisva sprašvala, ampak sm kr mela neki filing, da bo fantek. pa si nism bl fantka želela, mi je blu vseen, ampak kr filing pačuser posted image  pol se user posted image  na morfologiji itak ni pokazou, tk da sva šele v 26. tednu zvedla, da je punčka, mi je biu kr šokuser posted image  ampak sm se itak prec navadla, ker mi je blu res vseen. moj pa vs ponosn, da je on pa kr "vedu", k je res skus govoru, da je punčkauser posted image  no zdej sm spet noseča in na ns spet nisva nč vprašala, ampak sva se tokrat odločila, da ne vprašava sploh, pa da vidmo kašn je filing k zveš na licu mestauser posted image  drgač pa avtorica, verjamem, da nisi mogla takoj sprejet, ker si pač drugač zamišljaš, drugi filmi se ti vrtijo v glavi, tut ime je že izbrano ... ampak kot je ena napisala, je RES najbl važno to, da je user posted image  zdrav!

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?