Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 13:11:21
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Enim bi storla se ponoci utect :D baje se celo eni se po nevem kolk letih ponoc krice zbujajo zarad mene mwahahahaha No, očitno imaš tud ti dost snovi za knjigo.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 14:44:41
|
|
|
|
majčica1508
|
Pojedla kosilo(orada,krompir)kavica pride na vrsti,ko pripeljem tamalo iz vrtca...upam,da jo bom lahko v miru spila pol pa peljem tamalo k zobozdravnici,ko prideva nazaj..zrihtam drugo tamalo in se izklopim na OFF.........
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 14:52:14
|
|
|
|
Daschi
|
Mene je pa nečakinja klicala, naj jo pridem iskat, gre iz šole in nima busa do doma. Grem po otroke, jih mal razvozim, grem po nečakinjo, pol bo pa že ta tretja kava.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 16:42:22
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Jaz pijem že drugo kavo, zebe me in dolgčas mi je. men je tud dolgcajt zato na netu visim pa se mi tud pribljižno ne da likat bom naslednji teden ko mam dopust. Mam čist mal.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 16:44:23
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Jaz pijem že drugo kavo, zebe me in dolgčas mi je. men je tud dolgcajt zato na netu visim pa se mi tud pribljižno ne da likat bom naslednji teden ko mam dopust. Mam čist mal. Jaz takrat, ko mam dopust, še manj naredim. Pred dopustom pa velike načrte, to pa ja.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 16:47:45
|
|
|
|
Kliki
|
ja načrti so veliki da se stanovanje spremeni v pospravljeno škatlico. No ja mal bom že ampak pretiravala pa ne bom.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 16:55:17
|
|
|
|
tajtaja
|
Sem skuhala pralni prašek (prvič v življenju-bravo jaz ) in seveda že probno perem prvo rundo, da vidim, če valja . Javim moje občutke . Pa hčero bom prosila, če mi eno kavo skuha, zdaj ko ste mi že take lušte naredile.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 16:59:15
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Sem skuhala pralni prašek (prvič v življenju-bravo jaz ) in seveda že probno perem prvo rundo, da vidim, če valja . Javim moje občutke . Pa hčero bom prosila, če mi eno kavo skuha, zdaj ko ste mi že take lušte naredile. A pa se splača pralni prašek doma delat? Ti se pa znajdeš kr hčerko ti kavo skuha. evo ti še eno jast zraven dam
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 17:11:18
|
|
|
|
tajtaja
|
Evo, moram na hitro, ker kava že diši . Ja, splača se sigurno, če pa je učinek ta pravi, to pa še nevem. Pri cotah sem precej "zahtevna", tako da....bomo videli. Torej za približno dva pa pol litra te tekočine sem porabla eno Marseilsko ali kako milo ( DM_ju 0,90 centov) slabe tri litre vroče vode, 1 veliko žlico sode bikarbone, pa dala sem še en špric kisa. Milo sem naribala in gre nepričakovano hitro tole, raztopila v vroči vodi in je bilo res vse skupaj gotovo v petih minutah.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 17:16:05
|
|
|
|
Kliki
|
Sporoči kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 19:32:06
|
|
|
|
tajtaja
|
Prala sem črno in perilo nooooroooo diši(po sivki) Sedaj pa perem pisano. Ja, občutek je zelo dober.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 19:35:00
|
|
|
|
tajtaja
|
Čeprav sem drugače velik porabnik mehčalcev, ga sedaj nisem dodala. In ga tudi v bodoče ne bom. Kis je za mehčanje in je očitno dobro opravil svojo vlogo. Sicer pa vse stvari, razen kakšnih zoknov, žab...dam po pranju za par minut v sušilca, glih toliko, da se segrejo, potem pa eno po eno pobiram ven, poravnam in obesim na stojalo ali pa dam direkt na obešalnike. Tako se izognem likanju pa še pospravljeno imam na brzino.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 19:56:16
|
|
|
|
Daschi
|
Sir jem. Zdajle.
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 20:09:18
|
|
|
|
pebs
|
A veš,da sm ga jest tud dons nardila, ne prvič, ga delam že kr neki časa, pa mi je prov všeč. Pa še luštn ga je delat . Drgač,pa jest z domačmu praškom perem vse, razen belih cunj ne. (za to uporabim kupljenga, ker bolj madeže ven jemle). Aja, drgač pa zdele lih čakam mojga, da pride izpod tuša, pa da vrževa ene par partij kart.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 20:11:50
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pebs A veš,da sm ga jest tud dons nardila, ne prvič, ga delam že kr neki časa, pa mi je prov všeč. Pa še luštn ga je delat . Drgač,pa jest z domačmu praškom perem vse, razen belih cunj ne. (za to uporabim kupljenga, ker bolj madeže ven jemle). Aja, drgač pa zdele lih čakam mojga, da pride izpod tuša, pa da vrževa ene par partij kart. Kaj si nardila? Sir?
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 20:15:38
|
|
|
|
pebs
|
Ne. Domač prašek. Sej bi citirala, pa mi neki ne gre
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 20:50:36
|
|
|
|
MAMATI
|
Ne vem kaj je bilo v čaju, ki sem ga spila za zajtrk, ampak, danes sem bila res pridna... Poleg tega, da sem skrbela za dve mali bolnici, sem spekla jabolčni zavitek, zlikala gooorrrrooo perila (kako vam uspe, da ne likate, noooo?!), kuhala, pospravljala, se igrala... Kaj pa delam zdajle? Čakam sosedo, da mi prinese eno lepo poezijo... :) In mislim, da mi bo zdajle pripadal še kak film... po dooolgem času... :)
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zdajle? 19.1.2012 21:54:07
|
|
|
|
arabela*
|
srfam po netu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?