Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pojedla kosilo(orada,krompir)kavica pride na vrsti,ko pripeljem tamalo iz vrtca...upam,da jo bom lahko v miru spila pol pa peljem tamalo k zobozdravnici,ko prideva nazaj..zrihtam drugo tamalo in se izklopim na OFF.........
Mene je pa nečakinja klicala, naj jo pridem iskat, gre iz šole in nima busa do doma. Grem po otroke, jih mal razvozim, grem po nečakinjo, pol bo pa že ta tretja kava.
Sem skuhala pralni prašek (prvič v življenju-bravo jaz ) in seveda že probno perem prvo rundo, da vidim, če valja . Javim moje občutke . Pa hčero bom prosila, če mi eno kavo skuha, zdaj ko ste mi že take lušte naredile.
Sem skuhala pralni prašek (prvič v življenju-bravo jaz ) in seveda že probno perem prvo rundo, da vidim, če valja . Javim moje občutke . Pa hčero bom prosila, če mi eno kavo skuha, zdaj ko ste mi že take lušte naredile.
A pa se splača pralni prašek doma delat? Ti se pa znajdeš kr hčerko ti kavo skuha. evo ti še eno jastzraven dam
Evo, moram na hitro, ker kava že diši . Ja, splača se sigurno, če pa je učinek ta pravi, to pa še nevem. Pri cotah sem precej "zahtevna", tako da....bomo videli. Torej za približno dva pa pol litra te tekočine sem porabla eno Marseilsko ali kako milo ( DM_ju 0,90 centov) slabe tri litre vroče vode, 1 veliko žlico sode bikarbone, pa dala sem še en špric kisa. Milo sem naribala in gre nepričakovano hitro tole, raztopila v vroči vodi in je bilo res vse skupaj gotovo v petih minutah.
Čeprav sem drugače velik porabnik mehčalcev, ga sedaj nisem dodala. In ga tudi v bodoče ne bom. Kis je za mehčanje in je očitno dobro opravil svojo vlogo. Sicer pa vse stvari, razen kakšnih zoknov, žab...dam po pranju za par minut v sušilca, glih toliko, da se segrejo, potem pa eno po eno pobiram ven, poravnam in obesim na stojalo ali pa dam direkt na obešalnike. Tako se izognem likanju pa še pospravljeno imam na brzino.
A veš,da sm ga jest tud dons nardila, ne prvič, ga delam že kr neki časa, pa mi je prov všeč. Pa še luštn ga je delat . Drgač,pa jest z domačmu praškom perem vse, razen belih cunj ne. (za to uporabim kupljenga, ker bolj madeže ven jemle).
Aja, drgač pa zdele lih čakam mojga, da pride izpod tuša, pa da vrževa ene par partij kart.
A veš,da sm ga jest tud dons nardila, ne prvič, ga delam že kr neki časa, pa mi je prov všeč. Pa še luštn ga je delat . Drgač,pa jest z domačmu praškom perem vse, razen belih cunj ne. (za to uporabim kupljenga, ker bolj madeže ven jemle).
Aja, drgač pa zdele lih čakam mojga, da pride izpod tuša, pa da vrževa ene par partij kart.
Kaj si nardila? Sir?
Ne vem kaj je bilo v čaju, ki sem ga spila za zajtrk, ampak, danes sem bila res pridna... Poleg tega, da sem skrbela za dve mali bolnici, sem spekla jabolčni zavitek, zlikala gooorrrrooo perila (kako vam uspe, da ne likate, noooo?!), kuhala, pospravljala, se igrala... Kaj pa delam zdajle? Čakam sosedo, da mi prinese eno lepo poezijo... :) In mislim, da mi bo zdajle pripadal še kak film... po dooolgem času... :)