nosečnost? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

equa -> nosečnost? (17.1.2012 18:22:12)

Pozdravljene,

jaz bi vam predstavila svoj primer, ker bi potrebovala pomoč; zadnjo sem imela 1.12. in jo imela 5 dni, ker imam mestrualni ciklus nekje med 30-35 dni, sem mestruacijo pričakovala nekje 5.1.2012 in jo seveda nisem dobila, 4.1. sem imela spolne odnose in po njem sem začela čutiti bolečine, zato sem mislila da jo bom kmalu dobila in seveda jo nisem, zato sem naredila dva testa in sicer 12.1 in 16.1. oba krat sta mi pokazala negativno. Med vsemi temi dnevi sem doživljala čudne občutke simptome pms. Zdaj pa 16.1. (47 mestrualni ciklus in 12 dan od dneva spolnih odnosov) sem sredi dneva dobila zelo šibko in bledo rdečo mestruacijo, ki jo še vedno imam. Zelo me čudi takšna mestruacija, ker nikoli jo nisem imela tako šibke in tako blede, vedno je bila temno rdeča in iz mene kar curljalo, da sem jo čutila non stop in menjavala si vložke na dve uri, zdaj bi lahko imela enega na dan in še to bi lahko bil dnevni vložek. Zanima me ali so to mogoče vgnezitvene krvavitve? In seveda kako naprej, da vem če sem noseča? Kaj naj grem na pregled? Saj bi bila zelo vesela, če bi bila.

nina166 -> RE: nosečnost? (17.1.2012 20:10:13)

Pojdi v lekarno po še en test in ga naredi...če ti bo pokazal plus potem si noseča, drugače žal nisi. Lahko greš tudi na odvzem krvi in ti tam povejo.

Želim ti da zagledaš plusek.

equa -> RE: nosečnost? (18.1.2012 8:30:04)

a tudi, če imam še te krvavitve ali počakam da prenehajo?

butt3rfly -> RE: nosečnost? (18.1.2012 8:37:44)

ajej, nekteri pa res mislijo, da na RR obratujejo al sami vedeževalci al pa sami dohtarji.

poglej-če nisi ziher, kaj se s tabo dogaja, se spravi že k zdravniku, ker ti bo samo on pomagal in samo on bo vedel, kaj te krvavitve pomenijo. vsak primer je drugačen in zato je res bedarija, da sprašuješ, kaj bi to lahko bilo. lahko je pač menstruacija, medciklična krvavitev al pa tud kakšna bolezen. nosečnost mislim, da ni. zdej pa al boš počakala, da to mine, al pa greš na pregled. samo to dvoje imaš na razpolago.

equa -> RE: nosečnost? (18.1.2012 8:50:22)

hvala za odgovore, grem na pregled

TEJAR -> RE: nosečnost? (18.1.2012 11:05:19)

iste težave, celo ne moreš vrjet isti datumi, imela čudne občutke, bolečine za menstruacijo ki je ni bilo, testi negativni, potem dva dni čisto blaga krvavitev, ampak 3ji dan se je pa ulilo :(
če ne boš dobila menstruacije pojdi kar na pregled, bi pa jaz počakala do petka

equa -> RE: nosečnost? (19.1.2012 11:45:52)

no, samo da vam povem, da sem klicala G in sestra me je potolažla, da naj ne bi bila nobena bolezen in da naj počakamo do naslednje manstruacije. Tako, da jaz bom počakala, da ta blaga kri čisto mine in pol bom ponovila test, pa bomo vidli.

še enkrat hvala za odgovore

Stran: [1]