equa -> nosečnost? (17.1.2012 18:22:12)
|
Pozdravljene, jaz bi vam predstavila svoj primer, ker bi potrebovala pomoč; zadnjo sem imela 1.12. in jo imela 5 dni, ker imam mestrualni ciklus nekje med 30-35 dni, sem mestruacijo pričakovala nekje 5.1.2012 in jo seveda nisem dobila, 4.1. sem imela spolne odnose in po njem sem začela čutiti bolečine, zato sem mislila da jo bom kmalu dobila in seveda jo nisem, zato sem naredila dva testa in sicer 12.1 in 16.1. oba krat sta mi pokazala negativno. Med vsemi temi dnevi sem doživljala čudne občutke simptome pms. Zdaj pa 16.1. (47 mestrualni ciklus in 12 dan od dneva spolnih odnosov) sem sredi dneva dobila zelo šibko in bledo rdečo mestruacijo, ki jo še vedno imam. Zelo me čudi takšna mestruacija, ker nikoli jo nisem imela tako šibke in tako blede, vedno je bila temno rdeča in iz mene kar curljalo, da sem jo čutila non stop in menjavala si vložke na dve uri, zdaj bi lahko imela enega na dan in še to bi lahko bil dnevni vložek. Zanima me ali so to mogoče vgnezitvene krvavitve? In seveda kako naprej, da vem če sem noseča? Kaj naj grem na pregled? Saj bi bila zelo vesela, če bi bila.
|
|
|
|