Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 16.1.2012 22:28:39
|
|
|
|
Saralina
|
Pa toliko je beležk v trgovinah pa še vedno nobena prava. Akta se je malo približala ko imaš mesečne plane... pa tedenske in dnevne... In doma, imaš tako tablo nekje da jo vidiš- in potem pridejo radovedni sosedi, ki pošpegajo v vsak kot... in če jo pozabiš umaknat ob nenapovedanem obisku... si spet na tapeti. Ta prenos iz rač- google koledar... ne vem a moraš verjetno plačat kaj da ti prenese to na telefon.. iz se moraš vedno priklaplat na net? To ne vem podrobnosti... Sem potolažena da ima še kdo takšno dilemo! ;)
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 4:23:04
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Felicita kaj pa kej takega: maš tut drugače razporejene (tedenske, mesečne, ...), al pa če si jo sama narediš po potrebi. aja, je pa to piši-briši tabla. evo, to je super... pa si na magnetni papir naprintaš določene pogoste opravke (lahko tudi s sličicami) in jih potem samo postavljaš po tabli. tak moj zgleda . Se mi riši briši zadeva zdi luštna. Samo jaz mam npr zapisane še RD vseh prijatlov in sorodnikov in jih pol v začetku drugega leta samo prepišem v novega, pravtako pa večkrat grem pokukat kako stvar v starega za nazaj (ga hranim še 1 leto ), zato mi je papir še vedno zakon, se nič ne zbriše
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 8:16:34
|
|
|
|
petarda
|
Tabla je lušna, samo tudi jaz bi raje papir. Hvala za vse predloge.
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 8:26:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tabla je lušna, samo tudi jaz bi raje papir. Hvala za vse predloge. Kaj si zdaj zmišljuješ? Jaz si kar v Wordu naprintam vsak mesec na A4 (iz templata), obesim na tablo in pišem vse izredne obveznosti od vseh treh.
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 8:31:12
|
|
|
|
Paštetka
|
Ta prenos iz rač- google koledar... ne vem a moraš verjetno plačat kaj da ti prenese to na telefon.. iz se moraš vedno priklaplat na net? To ne vem podrobnosti... nič ne rabiš plačati. Samo nastavitve si urediš preko računalnika Ne sprašuj me kako, zna pa to uredit vsak wanabi "računalničar". Jaz nisem tako daleč , dela pa.
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 8:43:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ta prenos iz rač- google koledar... ne vem a moraš verjetno plačat kaj da ti prenese to na telefon.. iz se moraš vedno priklaplat na net? To ne vem podrobnosti... nič ne rabiš plačati. Samo nastavitve si urediš preko računalnika Ne sprašuj me kako, zna pa to uredit vsak wanabi "računalničar". Jaz nisem tako daleč , dela pa. O, ja, pa je treba plačati prenos podatkov. Zastonj opcija je samo, če se povežeš preko Wi-fi omrežja, samodejno sinhronizacijo pa je treba izklopiti, sicer telefon vedno v ozadju preverja in s tem prenaša podatke. Tudi ko ni v Wi-fi omrežju. No, če imaš zakupljen **** GB podatkov, potem ti bo vseeno, če pa jih plačuješ po dejanski porabi, pa se zna kar nabrat čez mesec.
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 8:52:14
|
|
|
|
Paštetka
|
doma je itak WI-FI, v službi tudi, pa imaš tisti paket, ko se z možem kličeva brezplačno, pa ne vem koliko prenosa podatkov, SMS-ov je brezplačno. Moj mesečni račun je 18 eurov
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:01:30
|
|
|
|
petarda
|
Kje pa imaš sklenjeno razmerje paštetka?
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:02:22
|
|
|
|
takotako
|
Jaz mam isto od Justa. Mi je všeč ker je mesečni in ker lahko že danes npr.zapišem kaj imamo aprila. sem se navadla. obešenag imam v kuhinji in vsakič ko sem za pultom ga vidim.
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:03:40
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje pa imaš sklenjeno razmerje paštetka? Mobitel
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:08:33
|
|
|
|
Saralina
|
Paštetka- kako si pa to ujela tako poceni? Jaz bi tud mela! ;)
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:13:58
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saralina Paštetka- kako si pa to ujela tako poceni? Jaz bi tud mela! ;) nimam pojma, ker ima to mož čez. Ne vem kako se imenuje paket, imava ga pa preko firme. Vem tudi, da če bi bilo npr. več telefonov vezanih na ta paket, da se vsi kličejo brezplačno med sabo.
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:14:08
|
|
|
|
Saralina
|
Ko smo že ravno tu---- kam si zapisujete stroške! ;)
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:15:07
|
|
|
|
petarda
|
Vidim, da imate večinoma koledarje obešene v kuhinji, jaz pa v podstrešnem stanovanju in vse poševne strope . Pri mobitelu imam pa tudi jaz tisti paket, za 13 EUR...samo ga zdaj kar doplačujem. Predvidevam, da se bo stanje izboljšalo, ko se vrnem v službo
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:15:44
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saralina Ko smo že ravno tu---- kam si zapisujete stroške! ;) med mesecem v glavo, drugače pa na mesečnih izpiskih banke
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 9:21:18
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vidim, da imate večinoma koledarje obešene v kuhinji, jaz pa v podstrešnem stanovanju in vse poševne strope . Pri mobitelu imam pa tudi jaz tisti paket, za 13 EUR...samo ga zdaj kar doplačujem. Predvidevam, da se bo stanje izboljšalo, ko se vrnem v službo čveka za tebe bo potem res najboljše, da si nabaviš nov telefon in potem preko skypa kličeš ali pa kupiš Iphone, in se z vsemi njegovimi uporabniki kličeš brezplačno Imaš več variant
|
|
|
|
RE: Koledar, planer, organizator... 17.1.2012 10:06:58
|
|
|
|
al1*
|
Jaz imam tudi na steni koledar, kamor zapišemo vse, kar je pomembno. Saj si zapišem tudi v koledar na telefonu, ampak na koledarju imam vse vedno pred nosom. Kupim si ga pa v Avstriji, v Libri, imajo precej različnih - z nalepkami, brez. Imamo pa trenutno nekaj takega:
< Sporočilo je popravil al1* -- 17.1.2012 10:08:35 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?