Anonimen -> RE: Egipt - Hurgada (10.8.2012 17:16:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: srce77 Pozdravljene..... Sem dokaj zbegana in sploh ne vem kaj naj še verjamem kar berem. Glede na govorenja o egiptu kako fajn in lepo je tam,sma z dragim odločila letos dopustovati v Hurgadi.....in zdaj ko malo četam po netu in iščem podrobnosti o Egiptu pa berem same negativne izkušnje....o problemih z prebavo-driska....do same vročine in in.....kaj je zdaj res?? Vem da je sto ljudi sto čudi,vsak je po svoje občutljiv in ima neke svoje zahteve.....Bi me moralo skrbeti ?? Grema pa preko znane agencije..... Sprosti se in uzivaj. Vroce itak da je, ce je poletje tam, ampak to je druga vrocina kot pri nas. Jaz sem bila v Kairu maja in ves cas oblecena kot domacini, v dolgih rokavih, obcasno tudi pokrita...noben problem. Drisko lahko fases kjerkoli, roke si je pac treba umivat, ce ni vode pri roki so vlazilni robcki dosegljivi povsod, s tem tudi otrokom hitro roke umijes in je. Lepo se mejte pa res brez panike, ce gres na potovanje je vsak strah v naprej samo ovira do zadovoljstva in uzitka, nesrece in tegobe se pa lahko zgodijo kjerkoli.
|
|
|
|