malamuhica -> bivši in sedanji partner (15.1.2012 14:26:58)
|
Živjo! Malo se moram olajšati... Z bivšim sva bila skupaj deset let, od najstniških let, skupaj sva doživela ogromno, po šestih letih se nama je rodil otrok. Kmalu zatem je šlo vse še samo navzdol. Kar se najinega splošnega odnosa tiče, spoštovanja, predvsem pa čustev. Že pred nosečnostjo me je precej varal, pa sem si zatiskala oči, po rojstvu otroka pa sem bila prepričana, da se je to nehalo. No, ko sva šla narazen, sem ugotovila, da temu ni bilo tako. Pa to niti ni tako pomembno, bolj je to, da sva spoznala, da nisva za skupaj in tako se je on odselil. Sicer pa kakšnih groznih težav v smislu zlorab ali alkoholizma ni bilo. Kmalu zatem sem spoznala čudovitega moškega, s katerim sem še danes. Zdaj pa problem... Že nekaj mesecev se kar nekako ne morem sprijazniti s tem, da nisem uspela obdržati družine skupaj in da bo moj otrok odraščal brez očeta. Saj ne, da se ne vidita, ampak to ni to. In se sprašujem, če bi se morala bolj potruditi že zaradi otroka. Pa bivšega ne pogrešam, mislim pa nanj iz neke navade. Kako se naj sprijaznim z nastalo situacijo? Mogoče potrebujem samo čas... Ne pričakujem ravno kakšnega konkretnega nasveta, lahko pa mogoče komentar.... Hvala in lep pozdrav
|
|
|
|