Čistilo za preproge (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Annny -> Čistilo za preproge (25.8.2005 19:49:24)

Ali uporabljate kakšno posebno čistilo za preproge ali samo posesate? Mi smo že pred časom vrgli ven skoraj vse tepihe, samo v sobi od tamalčice je en velik- nisem ziher, da bi ga čistila s kakšnim čistilom, ker se plazi po njem, potem grejo pa rokice v usta...
LP

SANDY -> Čistilo za preproge (25.8.2005 19:52:24)

Mi ga mamo tud samo v Trinini sobi, tolk velikega da se gor igra. Pa ga samo sesamo, ker še ni bil tako kritično umazan, da bi ga mogli s čistilom - zaenkrat ;)

Anonimen -> Čistilo za preproge (25.8.2005 19:57:21)

Jaz enkrat na leto odtrogam tepihe v čistilnico. Najlažje, najbolj kvalitetno, za par jurjev. Sicer jih pa samo posesam.

Anonimen -> Čistilo za preproge (25.8.2005 20:24:19)

Ja, jaz ga v dnevni sobi vsake toliko časa namežem s tisto peno, ki je za tepihe in nato posesam. Se mu pozna, da je lepši:love:. Sicer pa vsak Mišin bruh sproti odstranim, nato pa še s tistim spreyem proti madežem na preprogi našpricam. Jaz to pač moram početi, nima kaj.
V čistilnici je pa na kile za plačat, a ne Meta? Ma za tega našega bi milijone tam pustili, smo ga komaj uspeli gor prinesti, tako je težek.

cmokec -> Čistilo za preproge (25.8.2005 20:46:05)

Jaz tepih in seežno operem z Batagel šamponom, sam ne vem, če ni samo za sesalec.

freyakali -> Čistilo za preproge (25.8.2005 21:28:41)

Za preproge obstaja prav šampon (Vanish), iz katerega se naredi pena, ki se nanaša na preprogo. Nato se vse skupaj posesa. Meni se to zdi prezamudno:zmeden: Imam raje globince ko posesaš in pustiš da se posuši :bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

Olgica -> Čistilo za preproge (25.8.2005 22:00:13)

Wanish za preproge-FANTASTIČNA stvar.:bravo::bravo:

Ravno včeraj sem spet čistla tepih-je kot nov, pa tudi barve kar nazaj oživijo.

Res je super tut za usnjene sedežne!

artista7 -> Čistilo za preproge (25.8.2005 22:57:26)

obstaja vanish za preproge, čistiš s peno. se obnese.

Anonimen -> Čistilo za preproge (26.8.2005 7:15:15)

Kis dobro odstrani vonj, pa še škodljiv ni tako.

Jaz ne čistim z čistili, ravno iz tega razloga, ki si ga navedla Anny.

Lp!:rozica:

Anonimen -> Čistilo za preproge (26.8.2005 14:02:09)

Ja Splišni, na kilo. Ampak ni tako drago. Jaz imam dva velika volnena tepiha, da jih komaj nesem (vsak sigurno 20-30 kg), pa dam za oba skupaj cca. 6 jurjev.

Stran: [1]