sky -> KDAJ PREVIJATI? (25.8.2005 21:16:52)
|
Ja, tudi pri nas je cel :hudicek:, ko se previjamo. Naša pokaže največje veselje, ko se spraviva k previjalni. Imava namreč široko povijanje in plenice potem potem kar odletijo narazen, ko jo odvežem:)-. Ko pa začnem povijati nazaj se pa začne huronsko dretje in sam čakam, da me kaki sosedje prijavijo socialni:(. Takrat se ona namreč spomni, da je lačna in se dere, kot da nikoli več ne bo dobila za jesti. Na začetku sem bila tako "adijo", da sem se še jaz zraven zjokala:ups:, sedaj pa ji pustim, da razvija pljuča. V trenutku, ko jo dvignem in spravim v vodoraven položaj, odpre usta in se prisesa, ko kak Hoover. Vsekakor jo v primeru, da se joče (ponoči in zjutraj) najprej podojim, potem pa previjam, pa potem spet dojim (ker ena runda nikakor ni zadosti). Jo pa vztrajno zalagam s slinčki in krpicami, ker ona "veselo" bruha. Čez dan jo pa imam v primeru, da drema oz. spi (kar je redko) pod kontrolo in ko se začne prebujati, jo pospešeno zbudim prav s previjanjem ali pa slišim, da ji v plenici "vre", pa gremo s čim manj "mrcvarjenja" na delo. LP,Saša
|
|
|
|