Poročilo za moje punce (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

neni -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:35:42)

Zdravo pupe!

Na žalost berem, da bomo v naslednjih dneh odrezane od RR. Zato vam sporočam, da sem imela danes prvi uz in se na desni strani nakazujeta 2 folikla, na levi pa se še ne vidi.
Naslednji uz imam v nedeljo, še vedno pa računam na punkcijo 31. ali 1. (lahko se kaj spremeni)
Tako da glih v najtežjih trenutkih ne bomo skupaj, pa vas zdej prosim za :miska::miska::miska:
in dobre misli zame in takoj ko bo mogoče vam sporočim kako mi je šlo.
Torej, če bo vse po sreči bom naslednjič ža nosečka.

lp Neni:rozica::bravo:

Pia73 -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:37:38)

Skoz čakam na kakšno tvoje sporočilo,..., čeprav se redko prikažem,...

Mi je bilo nerodno vprašat, da ne bi bila preveč posiljena,..:ups:

Drži se draga moja in v mislih bom s teboj! Vsekakor! :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

marrusa -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:38:19)

Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

ZARA -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:39:28)

:miska::miska::miska::miska:
Upam na lepe novice,čimprej!

cmokec -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:39:59)

Neni, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: vedno in dokler jih boš potrebovala.

Maša26 -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:48:12)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

RR bo mrknil, ampak mi vse, ki držimo pesti zate, pa niti slučajno!!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

pika74 -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:48:16)

neni glih prejle sm se sprašvala, kako si:rozica:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:drž se:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

neni -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:52:27)

Ma kej ste vse kle???
Cel kup sporočil v nekaj minutah!!!
Hvala :ups::ups::ups:
Ampak vse :miska: rada vzamem.

lp Neni:sloncek: (tale ne seksa, ta je vesel)

pika74 -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:53:36)

neni - ene žurajo, druge pa po RR afne guncamo :)-

Pia73 -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 18:58:27)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Glede na to, da jih rada vzameš, ti jih pošiljam še nekaj,...

Katjusa -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 20:06:26)

Naj ti se jst zazelim veliko srece in pozitivne energine pa en velkik sopek:rozica: sam zate!

LP Katja

melitkica -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 20:09:04)

Držim pesti! :rozica:

mihi78 -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 21:04:33)

držim pestke, da bo ratalo!!!!:miska::zajcek::miska::zajcek::miska::zajcek::miska::zajcek::miska::zajcek::miska::zajcek::miska::zajcek:

Anitka -> Poročilo za moje punce (25.8.2005 21:45:54)

Neni s tabo smo :miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica:

klarisa -> Poročilo za moje punce (26.8.2005 7:39:34)

Nenika naša, sej veš da na polno držim pesti zate!! Čeprou forum ne bo deloval, bo pa zato GSM,tko da pričakujem kakšen sms-ek.

drži se :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

*AnaL* -> Poročilo za moje punce (26.8.2005 8:32:38)

:miska: SRECNO! :miska:
L.P
Ana

emaa -> Poročilo za moje punce (26.8.2005 8:37:26)

veš, da bomo držale pesti zate, se pa kaj na alternativni RR oglasi.
:miska::miska::miska::miska::miska:

KATKA 3 -> Poročilo za moje punce (26.8.2005 8:54:59)

Neni tut jest držim pesti zate!!:miska::miska::miska:
Vso srečo, da bo ratal pa boš srečka :nosecka:

anadejka -> Poročilo za moje punce (26.8.2005 10:05:02)

Neniiii jest ti tut želim in privoščim da bo šlo vse kot po maslo in da nam boš ko se RR spet nazaj priklopi že lahko sporočila veselo novičko!!!
Boš vidla da bo ratal,k mam tak dobr občutk zate;)!!!

Veliko sreče Neni,mislimo nate!!!
:miska::angel::pujs::miska::angel::pujs::miska::angel:

:zajcek:

biba77 -> Poročilo za moje punce (26.8.2005 11:00:43)

Drzim pesti!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]