Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podnajemniki - kje imate prijavljeno stal... 12.1.2012 15:33:23
|
|
|
|
LuLu
|
tak je pri meni... prijavljena trenutno pri starših.
|
|
|
|
RE: podnajemniki - kje imate prijavljeno stal... 12.1.2012 16:48:00
|
|
|
|
josephine27
|
dokler sem bila v podnajemu sem imela stalno prebivališče prijavljeno pri starših.
|
RE: podnajemniki - kje imate prijavljeno stal... 12.1.2012 16:58:03
|
|
|
|
enea
|
jaz oz jaz in moja družina smo podnajemniki stan, sklada in imamo tu stalni naslov,.. v tvojem primeru bi znalo biti dobro, če imaš tam samo začasno bivališče,.. stalni naslov pa daj k staršem ali njegovim staršem,...
|
|
|
|
RE: podnajemniki - kje imate prijavljeno stal... 12.1.2012 20:27:21
|
|
|
|
Pigy
|
Sem podnajemnica in imam stalno bivališče prijavljeno v stanovanju kjer živim. Sicer sem pa zamenjala že 4 različna stanovanja in povsod sem bila prijavljena stalno.
|
|
|
|
RE: podnajemniki - kje imate prijavljeno stal... 13.1.2012 8:54:02
|
|
|
|
krogec
|
kakšen pa je postopek, da lahko na lastnikovem naslovu prijaviš stalno prebivališče? ti mora dati kakšno soglasje ali kako? ker meni bi nastal problem, če bi stalno prebivališče "selila" na drugi konec Slovenije, ker imam starše, ker občine "svoje" navadno obravnavajo boljše (že npr. glede vrtca ali vpisa v šolo)
|
|
RE: podnajemniki - kje imate prijavljeno stal... 13.1.2012 8:59:57
|
|
|
|
Petka09
|
Ko sem bila sama podnajemnica, sem imela stalno bivališče še kar pri starših. Nisem si ga prestavljala. Zdaj, ko imam sama podnajemnike, tudi niso stalno prijavljeni notri.
|
|
|
|
RE: podnajemniki - kje imate prijavljeno stal... 13.1.2012 21:25:52
|
|
|
|
carbene
|
Samo mimogrede - vi se vsi pogovarjate o najemnikih, ne podnajemnikih! Podnajemnik je nekdo, ki najame stanovanje od nekoga, ki ga že ima v najemu. Neverjetno, kakšna zmeda je s tema dvema pojmoma v Sloveniji. Takšne zamenjave sem zaznala celo v medijih. Pa je čisto enostavno razlikovati. Če boste kdaj iskali stanovanje v tujini, bo velika razlika, ali je navaden "rental" (najem) ali "sublet" (podnajem), ki je običajno veliko krajši in cenejši. Najemniki ponavadi dajo stanovanje v podnajem, ko jim še velja najemna pogodba, oni pa bi se radi izselili drugam. No, že najem pri nas ni tako zelo običajen, kaj šele podnajem...
|
|
|
| Stran: [1] |
prva zaposlitevV kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?takoj (
43%)
1- 2 meseca (
12%)
3- 6 mesecev (
10%)
6- 12 mesecev (
8%)
po več kot letu dni (
12%)
po nekaj letih (
15%)
Število vseh glasov: 262Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!