seminarska naloga (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

nemrak -> seminarska naloga (12.1.2012 14:56:06)

Pozna kdo koga, ki piše seminarske naloge???

mari1234 -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 15:10:04)

Srednješolce, študente, vsak jih napiše kar nekaj v učnem procesu in prav je tako. Dajte ubirajte malo manj bližnjic in včasih kaj naredite, ne pa le pričakujte. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

nemrak -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 15:26:27)

Lej, delam prekvalikacijo sedaj ob delu.
Hodim v službo na dve izmene, imam dva otroka in tudi moj partner dela na tri izmene.
Ko sem dopoldne v službi hodim vsak dan na drugo predavanje.
Naredila sem tudi VI. stopnjo in tudi diplomo, vse sama.
Sedaj pa mi res zmankuje časa in nimam slabe vesti, da to sprašujem.

K_a_t_i -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 20:18:29)

Mogoče bi bilo primernejše vprašanje: "Kje lahko kupim diplomo."

nananaja -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 20:41:59)

Opiši, kakšno seminarsko, o čem? Mogoče se ti tu katera javi, da ti pomaga.

Sama sem imela na celem faksu le seminarsko nalogo pri filozofijo znanosti, ki sem jo napisala s pomočjo sostanovalke v študentu. Tako nimam preveč prakse in ti ne morem ponuditi pomoči.

LuLu -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 20:59:24)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mogoče bi bilo primernejše vprašanje: "Kje lahko kupim diplomo."

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
In ... kje? To mene tudi zanima. Bi pa raje doktorat, če se že grem naziva

Mimogrede, meni seminarske tak grejo na živce... bi jih vse pokupla, če bi bla tak tip.

nemrak -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 21:21:51)

Tema seminarske naloge je JOGA ZA OTROKE. Meni predstavlja velik problem oblika seminarske naloge. Je profesor ful zakompliciral zgradbo. Tema je super ampak jaz enostavno nimam časa s tem. Pa še z računalnikom nisva najbolša prijatelja. Sem pač že stara.
Sem pa iz Celja. Res vas prosim za pomoč.

puppa -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 21:28:46)

Poglej na ZS!

LuLu -> RE: seminarska naloga (12.1.2012 21:32:52)

Ja, na ZS poglej! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.1.2012 22:51:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pelin -> RE: seminarska naloga (13.1.2012 8:03:18)

Osebno so mi bile seminarske najljubši del študija, čeprav sem jih zaradi odlašanja dostikrat pisala zadnji trenutek in pozno v noč/jutro...Tudi jaz sem ob zadnjem "študiranju"imela že dva otroka, službo in moža zaposlenega do vrh glave...pa je šlo...moralo je...no ne bom moralizirala...vsak ve zase...
Je pa res, da so profesorji včasih sposobni tako zakomplicirati zadevo, da ne veš kje se bi je lotil...kaj v bistvu sploh želijo od tebe...meni je bil dostikrat v pomoč cobiss ( spletna knjižnica), kjer imaš na vpogled veliko različnih diplomskih nalog in seminarjev, tako, da se ti ob branju le teh lahko utrne kakšna ideja...Kot vem, je ponavadi treba seminarsko predstaviti pred študenti, komisijo, profesorjem...če ti jo sestavi in poštima nekdo drug, se zna tu po moje kar hitro zakomplicirati...verjetno te ob vprašanjuih lahko  potuhtajo, če si zadevo od kje preplonkal ali ti jo je naredil kdo drug....sploh, če seminarska temelji na praktičnem delu...moje mnenje...

Stran: [1]