sazi -> RE: Prosim za pomoč - apartma v Stari Novalji (Pag) (16.1.2012 21:53:01)
|
Za moje pojme so cene hišic v Straškem tako v glavni sezoni kot v predsezoni previsoke- raje grem v appartmaje.. Ker konc koncev si jwe treba tudi kuhat ali pa it ven jest in tudi tukaj gre kar lepa vsotica denarja.. Mi smo vse obroke kuhali v hišici in jedli zunaj pred hišico. Mi je z otrokoma udobneje jesti našo hrano, kot hodit jest ven (vsaj zaenkrat, se pa to verjetno kasneje spremeni, ko so večji). Da pa dam čez 1000-1200 eur za dopust pa ne pride v poštev!!! Nas je lani v posezoni 1 teden v STraškem s hrano, bencinom in trajektom vred prišel 620 EUR. In ja, v Straškem res ni primerno, da se otroci igrajo v vodi, ker so kljub temu na soncu.. Res je, da na tisti strani, kjer so Zuboviči, Kustiči ni sence na plaži, ma tudi povsod drugje je ni, če greš v vodo.. Na plaži s epa lahko znajdeš s senčniki in šotorčki.. Meni osebno je bolj pomembna plaža, da se lahko v miru kopaš kot pa kaj druzga.. Za zaščito, kot sem že omenila se lahko vedno tudi drugače poskrbi.. Ni pa potrebno hodit na najmočnejše sonce (med 12-16h).. Jaz zagotovo s svojim malim otrokom bom takrat počivala v sobi [sm=smiley1.gif] Meni je bilo v Strašku najbolj všerč to, da smo bili lahko ob plaži in na igrišču kadarkoli, pa smo bili skriti pred soncem. Razni šotorčki in senčniki niso rešitev za nas (saj vemo, da so si otroci različni in našadva nista niti 10 sekund na enem mestu). Vseeno pa smo med najmočnejšim soncem bili pred hišico - bolj zato, ker je mala spala, z možem pa sva se izmenjavala v kuhi in igri s starejšim.
|
|
|
|