cilla -> RE: Nedonošenčki 2011 (10.2.2012 12:08:54)
|
Živijo, mi smo sicer rojeni že v 2012, ampak upam, da nas vseeno sprejmete [sm=smiley1.gif] Jaz sem imela rok 26. februarja, pa sem rodila že 2.1, pri 32 tednih. Moja fanta sta kul, po enem tednu v inkubatorju sem dočakala prvo kengurujčkanje, po treh tednih sem ju že dobila v sobo na oddelek, po enem mesecu smo končno šli domov. Prvi pregled v pediatrični posvetovalnici smo že dali skozi, a sem razočarana nad pediatrinjo, h kateri smo pristali. Njej se zdi vse odveč, tudi napotnice za nevrofizioterapijo nam ni hotla dat. Prvič nas je zavrnila z argumentom, da ona ni strokovnjak in ne more presojati, ali otroka res rabita dodatno strokovno pomoč. Ob ponovnem obisku moža, ki je znova hotel, da nam napiše napotnico, pa je jamrala, da "ne more kar vsakega pošiljat k fizioterapevtki, ker bo potem ta preobremenjena"... [sm=zmeden.gif] Zdaj gruntam, kam naj otroka prepišem v pediatrično ambulanto, ker jaz se res ne nameravam ukvarjat s prevzgojo takega pediatra. Tu (domžalski ZD) je ta dotična pediatrinja trenutno nova in ima seveda vse prosto, zato vse nove bolnike usmerjajo k njej. Ima katera dobre izkušnje s pediatri v LJ? Bom vesela vsake info. lep dan.
|
|
|
|