BTW filter (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Ayolinca -> BTW filter (12.1.2012 8:15:55)

Kakšne imate izkušnje z omenjenim filtrom? A imate kakšne težave po pitju te vode?
Imam občutek, kot da bi imela krče, kadar pijem to vodo....





**Tinkara78** -> RE: BTW filter (12.1.2012 8:42:08)

Verjetno misliš BWT filter za vodo ne?

Mi ga uporabljamo že kar nekaj časa. Smo probali Britta filtre pa nam okus vode ni bil dober in zato smo prešli na BWT. Odkar ga uporabljamo ne kupujemo več vode v plastenkah (razen mineralne vode od Radenske).

Nisem opazila nobenih stranskih učinkov. Hčerka je precej občutljiva in alergik in pije vsakodnevno samo to vodo. Še v šolo si jo nosi oz. čaj iz te vode in je zaenkrat ok. Medtem ko ne prenesa pijač v šoli, isto je bilo v vrtcu. Gre pa za isti vodovod. Verjetno pa gre tu bolj za dodatke v pijačah. Hočem samo povedati, da je zelo občutljiva in prenaša filtrirano vodo brez problemov.

Pri nas treh ni nobenih težav in tudi moji starši so zadovoljni s temi filtri. Jaz pretočim dnevno cca. 5 l sigurno.

Me pa seveda zanimajo tudi izkušnje drugih uporabnikov.




ursah -> RE: BTW filter (12.1.2012 8:49:17)

Tudi mi imamo ta filter. Sedaj bi morali (prvič) kupiti nove filtre, pa jih ne v Šparu, ne v Leclercu, ne v Mercatorju ne najdem. Zato me zanima, kje kupujete nove filtre (in koliko stanejo)?




**Tinkara78** -> RE: BTW filter (12.1.2012 8:59:47)

Meni jih kupuje mama v Mercator Centru (torej večji Mercator) oz. Mercator tehnika ga pri nas tudi ima.Cene se pa ne spomnim točno, ker sem mojim vedno nekaj dolžna in potem naredim skupne obračune[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Pač nosečnost pa mi hodijo na roko z nakupi. Mislim pa, da je tam med 3,50 in 4,00 euri. Vem, da mi jih kupuje ob torkih s popusti oz. ko so dvojne, trojne pike. Pri nas en filter zdrži zelo kratek čas. Dva tedna mogoče.




Ayolinca -> RE: BTW filter (12.1.2012 9:03:48)

V Merkurju jih tudi imajo ... mislim da 5 ali 6 eur.




Stran: [1]