Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Moj bivši se poroči! 2 del. 25.8.2005 23:06:28
|
|
|
|
smrka
|
to se mi zdi total otrocje ce bi tako nardila. CE hoces pejt za prico, jest osebno nebi sla, ni sans. smrka
|
|
|
|
Moj bivši se poroči! 2 del. 26.8.2005 11:33:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali te to vajino medsebojno "zajebavanje" res teko zabava, da ne znaš potegniti črto in dati mir z to zadevo?Leta so že minila, bivši je bivši z razlogom, očitno nima nikogar boljšega za pričo pa tebe gnjavi, ti pa bi mu še čestitko in 5 jurjev dala?:zmeden: Enkrat boš stara 60 let in ko se boš nazaj spomnila na to sranje, a ti nebi bilo malce nerodno, da si šla bivšemu na poroko sranje delat? Daj pusti stvar pri miru, ne odgovarjaj na njegove klice in sms in še najmanj hodi k njemu.Raje si privošči lep dan s svojim:love: in nehaj cele dneve razglabljat o bivšem.A se ti zdi ti čisto normalno ali kaj? Če on nima klase in nivoja a moraš biti ti čisto ista? Res je, da nas vse zabavaš, saj so telenovele tudi zabavne, ampak ta tvoja eskalijada pa je že malce smešna in spominja na odnose v vrtcu ali začetku pubertete, ko smo se znali do bivših res čudno obnašati in imeti kakšne čudne izpade zaradi katerih nam je sedaj nerodno.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......